Serialul Vlad, surpriză de proporții în ultimul sezon. Cine apare în film

Stan Filon 12.08.2021, 19:54
Serialul Vlad, surpriză de proporții în ultimul sezon. Cine apare în film

Ultimul sezon din serialul Vlad vine cu surprize de proporții! Pe lângă faptul că producătorii anunță cel mai reușit sezon de până acum, când se vor împerechea dragostea şi moartea, răzbunarea şi iertarea, acţiunea şi suspansul, luxul şi neajunsul, apare și un personaj nou, interpretat de un ”crai de Dorobanți”.

Serialul Vlad vine cu surprize de proporții în ultimul sezon

Așadar, producătorii serialului fenomen de la pro TV aduc în sezonul final din Vlad un nou personaj, jucat de un tânăr foarte îndrăgit în showbizz-ul din România. Vorbim despre Codin Maticiuc, care va da și mai multă culoare finalului de serial.

Acesta a scris pe internet de ce s-a implicat în acest proiect cinematografic. ”O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei. Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori. Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Serialul Vlad vine cu surprize de proportii in ultimul sezon
Serialul Vlad vine cu surprize de proportii in ultimul sezon

Final în forță al serialului fenomen de la Pro TV

Dar ce îi așteaptă pe telespectatorii fani ai serialului de la Pro TV? Ei bine, producătorii spun că a meritat așteptarea, iar tot ce au trăit până acum în fața micilor ecrane se va intensifica de câteva ori, în finalul serialul, când personajul principal va da, în sfârșit, cărțile pe față și le va spune fiecăruia în față ce are de spus.

”La începutul anului 2019, un erou modern lua cu asalt micile ecrane şi ne spunea atunci că îl cheamă VLAD şi că a venit să se răzbune. Trei ani mai târziu, iată-ne ajunşi la finalul drumului, sfârşitul serialului VLAD şi urmează să descoperim împreună în ce fel îşi duce la capăt protagonistul nostru promisiunea făcută în primul sezon.

În ceea ce mă priveşte, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveştii) şi sunt convins că aşteptarea asta pandemică a meritat şi că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Protv este un summum al serialelor de ficţiune dramă-action din România.

Este un ultim sezon al extremelor, unde se vor împerechea dragostea şi moartea, răzbunarea şi iertarea, acţiunea şi suspansul, luxul şi neajunsul, personaje noi cu cele deja arhicunoscute. Şi la final, totul se plăteşte!”, a declarat Anghel Damian, cel care dă viaţa personajului Adrian Anuţei şi actualul Head Writer – Creative Producer.lec, când o aud e groasă. Nu trebuie ca unul să fie părintele bun și unul rău. Când greșește, iar nevastă-mea se leagă de ea, eu trebuie să o susțin. Are momente când încearcă să ne încalece cu plânsul. Încercăm să o facem să nu devină o alintată și o mofturoasă”, a mai spus milionarul pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...