Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni, 9 martie – Sezonul 3

Daria Petrescu 09.03.2020, 19:32
Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Ediția de luni, 9 martie – Sezonul 3

Vlad vine cu o nouă ediție, luni 9 martie, la Pro tv. Telespectatorii au parte din nou de tensiuni și adrenalină, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Al treilea episod Vlad va aduce suspans și situații neprevăzute

Vlad a ținut telespectatorii în suspans săptămâna aceasta, în cel de-al doilea episod al noului sezon, iar luni, 9 martie, vom vedea ce alegeri face și dacă reușește să scape cu viață din Istanbul.

În ediția trecuta, Miki a fost capturată și torturată de către Carla și Iordache. Vlad a fost și el otrăvit și s-a aflat la un pas de moarte. Cu toate astea, el și-a revenit și a reușit să îl prindă pe Iordache.

Vlad este pus acum în fața unei alegeri dificile: să salveze viața oamenilor săi, Miki și Tibi, sau să își ducă la capăt misiunea și să îl ucidă pe Iordache, după cum îl instruiește Cezar. Dacă decide să îl elibereze pe Iordache, îi va putea salva în schimb pe Miki și Tibor.

„Credeam că destinația e importantă. Punctul unde vrei să ajungi. Acum știu că drumul este cel care contează. Felul în care îl străbați spune totul despre tine.”

Eliza suferă consecințele faptelor sale
Eliza suferă consecințele faptelor sale

Ce va alege Vlad și dacă el și oamenii săi se vor întoarce în siguranță acasă, vom vedea săptămâna viitoare, într-un nou episod alert.

Tot în episodul de luni, vedem cum Eliza suferă consecințele faptelor sale. Stilul său de viață este în declin, ajungând să se angajeze pe post de menajeră în cadrul unui hotel.

De asemenea, ea va fi nevoită din nou să depună mărturie la tribunal, la procesul de apel al soțului său, Ștefan. Acesta, cu ajutorul oamenilor lui Iordache, urmărește să fie achitat și să părăsească închisoarea. Vom vedea dacă va ieși din tribunal fiind un om liber.

Adrian Nartea și George Piștereanu dezvăluie care sunt scenele lor favorite din VLAD

„Una dintre secvențele mele preferate este cea în care Vlad îi spune tatălui său, lui Nea Petre, că îl iubește și că el este Adrian, Adiță. Este o secvență plină de emoție și mesaj, care mi-a adus o satisfacție enormă.  A fost o secvență grea, de care sunt mândru”, spune Adrian Nartea.

„Episodul în care personajul meu, Tibor, se schimbă, devine un alt om, găsește un alt scop în viața lui decât cel de a-l ajuta pe Vlad, și anume afecțiunea pe care i-o poartă lui Micky și momentele de dragoste dintre ei.

Cum lucrurile frumoase durează puțin, le sună telefonul, aceștia primind vestea că Roxana a murit iar Leo este în spital.

În momentul acela Tibor lasă totul și merge să vadă ce se întâmplă cu Leo. Este pentru prima dată când personajul meu își exprimă partea sensibilă, plânge. Scena aceea mi s-a părut mie cea mai puternică din punct de vedere emoțional”, adaugă şi George Piştereanu.