Serialul Hackerville, produs de HBO, ajunge în SUA: ce rol are Râmnicu Vâlcea în această poveste – VIDEO

Claudiu Surmei 03.07.2019, 16:10
Serialul Hackerville, produs de HBO, ajunge în SUA: ce rol are Râmnicu Vâlcea în această poveste – VIDEO

Serialul românesc Hackerville, produs de HBO, va ajunge și pe ecranele din Statele Unite. Producția e filmată atât în România, cât și în Germania și e inspirat dintr-un caz real.

Serialul Hackerville, produs de HBO, va putea fi vizionat și în Statele Unite, potrivit Engadget.

Producția e creată de HBO și TNT și îi are în rolurile principale pe Andi Vasluianu și Anna Schumacher. De curând, producția este disponibilă pe toate platformele de streaming video deținute de HBO.

Hackerville, serialul HBO inspirat dintr-un caz real din Râmnicu Vâlcea

Serialul Hackerville, produs de HBO, este filmat atât în România, cât și în Germania și spune povestea unui atac cibernetic. Responsabili de acest atac cibernetic sunt membrii unei rețele de hackeri din România care atacă una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale.

Între timp, ancheta lui Adam Sandor (interpretat de Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei.

Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.

Hacker-ul vânat în serial, Cipi, este jucat de Voicu Dumitraș.

Ideea serialului a pornit de la un documentar despre hackerii din Râmnicu Vâlcea, un caz care a făcut furori la nivel național în urmă cu mai mulți ani.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe