Seriale şi filme care apar pe Netflix în iunie 2021. Ce nu ai voie să ratezi

Stan Filon 04.06.2021, 18:19
Seriale şi filme care apar pe Netflix în iunie 2021. Ce nu ai voie să ratezi

Mulți români se întreabă ce seriale şi filme apar pe Netflix în iunie 2021. Ei bine, vă prezentăm în rândurile de mai jos ultimele apariții pe platforma streaming Netflix. Acestea vor vedea lumina zilei în luna iunie, când vom afla ce au mai făcut eroii noștri preferați din serialele pe care le așteptăm cu sufletul la gură.

Iată ce seriale şi filme apar pe Netflix în iunie 2021

Carnaval

Acest film brazilian este deja pe Netflix din data de 2 iunie! Se bazează pe viața unei tinere influencer care tocmai ce intră în posesia unui videoclip care îi va da viața peste cap. Protagonistul principal al clipului este chiar iubitul ei, care a fost surprins în compania altei domnișoare. Clipul evine viral, ea se desparte de iubitul infidel și pleacă într-o călătorie cu prietenele sale la carnavalul din Bahia, Brazilia, plătind totul.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – The movie

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie a intrat deja pe Netflix din data de 3 iunie. Filmul a fost lansat inițial în două părți, iar lansarea pe Netflix marchează o premieră. Este pentru prima dată când filmul se lansează în afara Japoniei, unde partea întâi a debutat în luna ianuarie.

Seriale si filme care apar pe Netflix in iunie 2021
Seriale si filme care apar pe Netflix in iunie 2021

Breaking Boundaries: The science of our planet

Documentarul îi au în roluri principale pe David Attenborough și pe omul de știință Johan Rockström. Aceștia investighează prăbușirea biodiversității Pământului și efectele sale. În plus, aflăm și cum am putea evita dezastrul provocat de această criză, scrie stiridinlume.ro.

Awake

Filmul Awake va ajunge în casele voastre pe data de 9 iunie. Dacă vă plac filmele apocaliptice, atunci nu vă veți depărta de televizor, deoarece acest film vă va capta toată atenția. Viața cotidiană cu care cu tooții suntem obișnuiți va fi dată peste cap de un eveniment dezastruos.

Skater girl

Skater Girl este o poveste despre încredere și curaj. Filmul o urmărește pe Prerna (Rachel Saanchita Gupta în spectacolul de debut), o adolescentă locală care trăiește o viață legată de tradiție și datorie față de părinții ei. Când Jessica (Amy Maghera), director de publicitate din Londra, ajunge în sat pentru a afla mai multe despre copilăria tatălui ei, Prerna și ceilalți copii din zonă sunt aruncați într-o aventură de neuitat. Filmul se va lansa pe 11 iunie.

Fatherhood

Kevin Hart joacă în această comedie-dramă rolul lui Matthew Logelin, care are sarcina de a-și crește fiica ca tată singur, după tragica moarte a soției sale. Filmul este despre durerea care lovește familia respectivă, dar și despre umorul cu care cei doi protegoniști trec peste toate problemele. Conexiunea dintre tată-fiică face toți banii. Filmul va apărea pe 18 iunie.

Summertime S2

Summertime urmărește povestea unei fete pe nume Summer, care urăște vara. Într-un astfel de anotimp, Summer și-a găsit un loc de muncă la Grand Hotel Cesenatico și îl întâlnește pe Ale, fiul managerului hotelului. Acesta este un motociclist faimos care a luat o pauză de la curse după un accident periculos. Ale se îndrăgostește de Summer, dar pasiunea sa pentru motoare îl duce în Spania. Sezonul 2 al poveștii de dragoste dintre cei doi tineri poate fi văzut începând din 3 iunie.

Sweet Tooth

Sweet Tooth este un serial bazat pe benzi desenate care va avea premiera pe 4 iunie 2021. Firul epic urmărește aventura primejdioasă prin lumea postapocaliptică a unui băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, care caută un nou început alături de morocănosul său protector.

Lupin S2

Actorul francez Omar Sy îl interpretează pe Assane Diop, un hoț din zilele noastre, care își modelează viața după simbolul lui Maurice Leblanc. Găsit în cărțile scrise la începutul secolului al XX-lea , gândiți-vă la Lupin ca la echivalentul lui Sherlock Holmes în ceea ce privește proeminența culturală, dacă nu alinierea morală. Când apar noi informații despre moartea tatălui lui Assane în închisoare – și cum, cu puțin timp înainte, a fost încadrat de puternicul său angajator, Hubert Pellegrini – Assane își folosește abilitățile pentru a se răzbuna. Noi episoare se vor lansa începând din 11 iunie.

Elite

Serialul spaniol de succes va reveni cu un al patrulea sezon pe 18 iunie. Cu toate acestea, viitorul Elite va arăta diferit. Al treilea sezon s-a încheiat cu multe personaje absolvind Las Encinas, ceea ce preconizează că în acest sezon va urma un nou lot de studenți la Las Encinas.

Too Hot To Handle

Netflix a anunțat că sezonul doi al Too Hot to Handle va avea premiera pe 23 iunie și se va împărți în două: primele patru episoade pe 23 iunie și restul de șase pe 30 iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...