EXCLUSIV

Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana şi Marian Vanghelie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Oamenii se ceartă” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 26.07.2021, 14:24

Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana şi Marian Vanghelie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Oamenii se ceartă”. Oana Mizil a ajuns de urgență la spital, unde le-a spus medicilor că  fost agresată de soț. Aceștia, conform protocolului au chemat poliția, fiind un caz de violență conjugală. Astfel, fostul primar al Sectorului 5 va fi audiat în această săptămână.

Marian Vanghelie, după ce Oana Mizil îl acuză că a bătut-o. ”N-am bătut-o. Ne-am certat și i-a crescut tensiunea. Așa a ajuns la spital”

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri despre scandalul dintre Oana şi Marian Vanghelie. Acesta a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi cunoscuți ai săi. Acesta a încercat să spună că cei doi au revenit la sentimente mai bune, Oana Mizil fiind deja la căminul conjugal alături de fiica sa.

„M-am întors acasă la 9.00 dimineaţa de la o petrecere şi de atunci numai asta aud, în sus şi în jos. Până şi Maria, faţă de cinci a Oanei m-a întrebat despre asta. Nu e niciun incident. Oamenii se mai ceartă, nu ştiu. Dar Oana e acasă, lângă copilul ei. Ce vreţi să vă spun, că i-au tăiat capul şi i-au pus în loc capul meu?”, a declarat Serghei Mizil pentru impact.ro.

Marian Vanghelie spune ca Oanei Mizil i-a crescut tensiunea, motiv pentru care a ajuns la spital
Marian Vanghelie spune ca Oanei Mizil i-a crescut tensiunea, motiv pentru care a ajuns la spital

Marian Vanghelie va fi audiat

Pe de altă parte, poliția anunță că Marian Vanghelie va fi audiat în aceste zile privitor la scandalul pe care l-a avut cu concubina sa. Poliția s-a autosesizat după ce medicii de la Elias i-au anunțat pe polițiști după ce Oana Mizil le-a spus că a fost bătută de iubitul ei, Marian Vanghelie. Aceasta le-a mai mărturisit medicilor că a fost lovită în cap.

„Ne-am sesizat din oficiu de acest caz. Avem un dosar penal pentru violenta domestica. Domnul Vanghelie o sa fie audiat saptamana aceasta. Conflictul cel mai probabil a pornit pe fondul unor discutii mai aprinse”, a spus pentru impact.ro purtătorul de cuvânt de la IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă.

Marian Vanghelie spune cum s-a întâmplat totul

Pe de altă parte, Marian Vanghelie neagă cu vehemență că ar fi bătut-o pe Oana Mizil.

”Sub nicio formă nu mi-am lovit soția. Este adevărat că ne-am certat, soției mele i-a crescut brusc tensiunea și i s-a făcut rău, așa că am chemat salvarea. Așa a ajuns Oana la spital, dar între timp cei de la salvare și de la spital au întrebat-o dacă vrea să depună plângere.

Oana Mizil a vrut să se răzbune pe Marian Vanghelie

Ea a spus inițial că nu, apoi fiind foarte supărată a fost de acord să se instituie acest ordin de interdicție. Acum, totul este bine. Îmi pare rău că s-a creat această atmosferă. Repet, nu a fost vorba de vreo violență fizică. Doamne ferește! Ne-am certat și ei i-a crescut tensiunea. Însă acum suntem bine”, a declarat Marian Vanghelie pentru gandul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe