VIDEO

Serena Williams a fost eliminată în primul tur la Wimbledon. Jurnaliștii americani au explicat de ce a jucat cu un bandaj negru pe obrazul drept

Sorin Barbu 29.06.2022, 09:37
Serena Williams a fost eliminată în primul tur la Wimbledon. Jurnaliștii americani au explicat de ce a jucat cu un bandaj negru pe obrazul drept

Serena Williams s-a întors pe terenul de tenis, în competițiile de simplu, după un an și a pierdut în primul tur la Wimbledon. Sportiva de 40 de ani a surprins pe iarba londoneză: pe fața ei a fost foarte vizibil un bandaj negru. Jurnaliștii americani au explicat ce se întâmplă, iar la finalul partidei au întrebat-o dacă a fost ultimul meci pe iarba londoneză.

Serena Williams a fost învinsă încă din primul tur la Wimbledon

Serena Williams a jucat din nou într-un meci de simplu după un an. În anul 2021, s-a accidentat pe iarba umedă de la Wimbledon, în timpul partidei cu bielorusa Sasnovich, și s-a retras din competiție. Jucătoarea de 40 de ani se află acum pe locul 1204 WTA și a înfruntat-o pe Harmony Tan (24 de ani, 115 WTA). A fost învinsă în trei seturi, iar fanii au aplaudat-o, deși sportiva s-a mișcat foarte greu, semn că vârsta și accidentările încep să aibă un cuvânt tot mai greu de spus. Mai ales că meciul a durat trei ore și zece minute.

Serena Williams a apărut la un meci cu un bandaj negru pe față. Jurnaliștii americani au investigat problema și au explicat ce se întâmplă. The Times a scris că sportiva care a câștigat 23 de turnee de Grand Slam are probleme cu sinusurile, iar bandajul, de pe obrazul drept, are rolul de a ușura presiunea reducând astfel durerile.

Serena Williams, întrebată dacă se va retrage

Serena Williams a câștigat de șapte ori titlul la Wimbledon, ultimele trei cu Patrick Mouratoglou în lojă, actualul antrenor al Simonei Halep. La finalul partidei, jurnaliștii au întrebat-o dacă se gândește la retragere.

„După cum am spus și înaintea turneului, o să văd cum mă simt și asta o să-mi influențeze decizia cu privire la viitorul meu pe terenul de tenis. Nu pot să spun dacă a fost ultimul meu turneu de Wimbledon. Nu știu, habar nu am.

Cu siguranță sunt foarte motivată să joc mai bine la US Open, unde sunt acasă. Fizic m-am descurcat destul de bine. Am avut probleme la ultimele puncte, da, pentru că e un avantaj pentru cel care joacă săptămână de săptămână”, a spus Serena Williams, conform Dailymail.

Serena Williams încearcă din 2017 să-și adjudece cel de-al 24 titlu de Grand Slam din carieră. După succesul de la Australian Open a pierdut patru finale.

Urmăriți Impact.ro și pe