EXCLUSIV

Șerban Huidu rupe tăcerea după plecarea Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor: „Îmi voi ține promisiunea făcută”

Mihnea Tălău 13.03.2023, 23:02
Șerban Huidu rupe tăcerea după plecarea Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor: „Îmi voi ține promisiunea făcută”

Surpriză în lumea televiziunii românești. Șerban Huidu se întoarce pe micul ecran, la Prima TV, tot la ”Cronica Cârcotașilor”, începând de miercuri, 15 martie, de la ora 20.00.

Anunțul de ultimă oră făcut de Șerban Huidu

În exclusivitate pentru Playtech Știri, Șerban Huidu a vorbit despre decizia sa, care are legătură cu retragerea fostei „bebelușe” Ioana Petric din distribuția producției tv.

„Decizia mea e o consecință a deciziei Ioanei, care a decis să ne părăsească. E un moment special, în care emisiunea se reface. Ea va crește oameni noi, într-un nou format. În locul Ioanei vom pune oameni noi, vom pune la punct întreaga transformare a emisiunii. Nu știu cât ne va lua, dar va dura ceva timp!”, ne-a spus Șerban Huidu.

Vedeta TV a reamintit cu acest prilej și „promisiunea” făcută în vara anului 2021, când a decis să se retragă în spatele camerelor de luat vederi.

„Când m-am decis să mă retrag, am și precizat că voi reveni atunci când va fi iar nevoie de mine. Din păcate, chiar e nevoie de mine, așa că îmi voi ține promisiunea făcută. Însă, lumea trebuie să știe clar că nu am părăsit niciodată emisiunea mea favorită. Am fost mereu în spatele camerelor de televiziune, alături de colegii mei!”, a mai spus el.

Unul dintre creatorii ”Cronicii Cârcotașilor”, care a debutat în urmă cu 25 de ani, este Huidu.

„Această emisiune este copilul meu de suflet. Nu am cum să nu recunosc asta! Suntem de 25 de ani împreună. Ca atare, e primul meu nou-născut, într-un fel! Iar unui copil continui să-i spui astfel, să fii atașat de el, la orice vârstă. Și dacă voi ajunge la 90 de ani, ”Cronica Cârcotașilor” va fi copilul meu de suflet și la 65 de ani! La orice vârstă, copilului tău îi spui tot la fel, fiindcă nimic nu se schimbă”, sună declarația sa aparte de fidelitate față de emisiune.

Serban Huidu implineste 46 de ani. De la succesul urias al emisiunii Cronica Carcotasilor, la ruptura de Gainusa
Serban Huidu 

Schimbări în structura emisiunii

Odată cu revenirea sa pe micile ecrane, Șerban Huidu anunță și schimbări în structura emisiunii, unde partener îi va fi Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”. Va rămâne o singură Bebelușă.

„Va mai exista o singură Bebelușă, pentru moment, care va face ceva surprinzător, ușor diferit față de ce se aștepta de la ea. Cu timpul, vom decide ce schimbări vor mai interveni! Le vom face însă atunci când vom fi siguri că avem o decizie bună, pe placul tuturor!”, a conchis el.

Ioana Petric, care a colaborat cu Șerban Huidu vreme de 15 ani, a decis, zilele trecute, să se dedice unei noi provocări, pe plan profesional. Ea a anunțat că a decis să plece pe cale amiabilă din sânul echipei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...