Sepsi a câștigat după ce a revenit spectaculos, CS Universitatea Craiova egal în Albania în partidele din Europa Conference League

Sorin Barbu 22.07.2022, 00:01
Sepsi a câștigat după ce a revenit spectaculos, CS Universitatea Craiova egal în Albania în partidele din Europa Conference League

Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Universitatea Craiova au fost echipele care au încheiat o zi palpitantă pentru echipele românești în Europa Conference League. Echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat cu 3-1 duelul cu Olimpija Ljubljana, după ce a fost condusă, în vreme ce oltenii au condus, dar s-au întors acasă cu un egal.

Sepsi Sfântu Gheorghe, victorie spectaculoasă cu Viktor Orban în tribune

La Sfântu Gheorghe a fost zi de sărbătoare. Echipa care a câștigat Cupa și Supercupa României a înfruntat în turul 2 preliminar Olimpija Ljubljana, iar la această partidă a asistat, alături de 7.500 de fani, și premierul Viktor Orban. Conducătorul guvernului de la Budapesta și-a pus un fular la gât și a cântat în maghiară împreună cu suporterii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orbán Viktor (@orbanviktor)

Iar echipa lui Cristiano Bergodi a oferit un spectacol pe cinste, deși meciul a început rău pentru că oaspeții au deschis scorul. A urmat recitalul formației gazdă care a marcat de trei ori prin Ștefănescu, Paun, dar a beneficiat și de autogolul lui Paramatic. Succesul putea fi mult mai categoric, dar Ștefănescu și Tudorie au ratat de la 11 metri. Confruntarea s-a terminat cu scorul de 3-1.

„Pasează bine această echipă, iar noi nu am fost prea agresivi în prima parte a jocului. Dar după 25 de minute am jucat foarte bine, ne-am creat şi ocazii. Am intrat apoi foarte bine în joc. A doua repriză a fost extraordinară.

Am meritat pe deplin victoria. Vom vedea ce va fi în a doua manşă. Dar e un rezultat important. Mă bucur pentru băieţi. Avem un avantaj bunicel, dar trebuie să jucăm foarte bine în retur”, a spus Bergodi în conferinţa de presă de după meci.

CS Universitatea Craiova, meci egal în Albania

CS Universitatea Craiova a avut un meci mult mai greu decât s-au așteptat fanii în partida cu Vllaznia, locul 5 în Albania sezonul trecut. Andrei Ivan a deschis scorul, din penalty, în ultimele secunde ale primei reprize, iar Hoxhaj a stabilit scorul final, 1-1, în fața a aproape 14.000 de spectatori.

În celelalte partide ale zilei, FCSB a fost învinsă cu 1-0 de Saburtalo, iar CFR Cluj a câștigat cu 3-0 partida cu Inter d’Escaldes 3-0.

Urmăriți Impact.ro și pe