VIDEO EXCLUSIV

Sensy, mamă de băiat? Influncerița a ales deja numele și nașii: “S-a lăsat cu plânsete!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 21.04.2023, 18:20

Visul lui Sensy, în sfârșit, s-a împlinit! A ținut totul ascuns, iar în ziua de Paște a dat vestea cea mare! Frumoasa influnceriță, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată în patru luni și este mai fericită ca niciodată! În exclusivitate pentru Impact.ro, blondina ne-a dat detalii despre sarcină.

”Nu a crezut că este însărcinată: “Am plâns instant!”

Vestea că este însărcinată a luat-o prin surprindere chiar și pe Sensy! Ea și soțul său își doreau de mai mult timp un copil, însă momentul a venit abia acum.

Perioada aceasta este una atât de frumoasă pentru ei, nu numai pentru că este însărcinată, ci și pentru că, luna viitoare, va avea loc nunta, unde Sensy va îmbrăca rochia de mireasă. Sarcina s-a lăsat destul de așteptată, iar atunci când a venit, șocul a fost atât de mare, încât Sensy nu a crezut până când nu a ajuns la control.

Impact.ro: Cum ai primit vestea?

Sensy: Am primit vestea, iar în primă fază nu am crezut. Un test de sarcină nu este mereu concludent. Eu îmi doresc de foarte mult timp copil.

A trebuit să merg la doctor a treia, a patra zi, să îmi spună sigur că este acolo și este ok. Până atunci, nu am crezut. Emoția cea mai mare a fost când am aflat că e bine și i-am auzit bătăile inimii. Am plâns instant, nu puteam să mă mai opresc. A fost cea mai emoționantă fază.

Impact.ro: Cum sunt emoțiile când mergi la ecograf?

Sensy: Perioada aceasta pentru toate mamele este foarte stresantă și incertă. Este foarte greu, în zilele noastre, să faci un copil, să îl porți, să îl naști, iar când merg la ecografie mi se pare că este cea mai fericită zi din viața mea.

Când îmi spune doamna doctor că e bine, că i-au crescut toate membrele sunt fericită. Urmează să aflu sexul copilului în câteva săptămâni. Mă văd mamă de băiat pentru că așa am visat eu. Am numele pentru băiat, e totul programat pentru el, dar dacă ar fi fata m-am gândit la un nume, dar nu i l-am spus soțului. Eu zic că e băiat!

Semnele care i-au dat de gândit că ar putea fi însărcinată!

Impact: Cum te-ai gândit să îți faci testul de sarcină? Aveai pofte sau greață?

Sensy: Prima poftă anormală, dar pe care nu am băgat-o în seamă, a fost pofta de alcool. Aveam poftă de vin, iar eu nu beau alcool. Am băut două guri, dar nu am băgat de seamă.

Apoi, au trecut trei, patru zile, m-am ridicat din pat și m-a luat amețeala. Eu eram obișnuită cu chestia asta, am o ușoară anemie, dar nu îmi mai trecea răul. Îmi era rău întruna. Și am zis că trebuie să mă duc să îmi fac un test. Am văzut două linii și nu îmi venea să cred. E o minune de la Dumnezeu!

Impact.ro: Cum a reacționat soțul tău?

Sensy: Cu plânsete! A fost un moment emoționant. Acum începem să ne obișnuim, ne gândim, facem planuri. Abia atunci când o să îl avem în brațe și o să îl avem acolo, lângă noi, și nu o să știm ce să facem cu el…

Citește și Sensy, o mireasă diferită! Influencerița nu va purta pantofi cu toc la nuntă: ”Am o problemă!’’. De necrezut, în ce se va încălța! VIDEO EXCLUSIV!

Sensy și soțul ei au ales, deja, nașii pentru copilul lor!

Impact.ro: Ați ales nașii?

Sensy: I-am și cerut deja! Sunt tot nașii de cununie. A fost cu plânsete. Nașa a născut de curând și merg la același doctor.

Impact.ro: O să ai burtică în rochia de mireasă! A mai rămas o lună!

Sensy: Având în vedere că a mai rămas o lună, nu cred că o să se mărească foarte tare, dar o să se vadă. Important este că nu o să port tocuri și nu o să mai râdeți de mine că nu port tocuri. Nu am voie!

Video: Daniel Bălan

Citește și Actrița Diana Sar, despre viața de fotomodel în America: „Am fost foarte complexată”. Cum a ajutat-o un jurat de la Bravo ai stil! VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe