Semne obscene și scandal la „Te cunosc de undeva”. Așa ceva nu s-a mai văzut în istoria televiziunii, filmările au fost oprite

Beatrice Dumitru 01.06.2023, 08:24
Semne obscene și scandal la „Te cunosc de undeva”. Așa ceva nu s-a mai văzut în istoria televiziunii, filmările au fost oprite

Scandal cu îmbrânceli și amenințări în platoul „Te cunosc de undeva!”, emisiune difuzată de la Antena 1. Doi dintre concurenți au fost la un pas de bătaie, iar conflictul a început chiar în timpul jurizării semifinalei show-ului transformărilor. Producătorii au fost în situația de a opri filmările. Iată ce s-a întâmplat.

Concurenții care au fost la un pas de bătaie

Scandalul fără precedent a avut loc în seara de 30 mai, în platoul emiusiunii „Te cunosc de undeva!”, când s-a filmat semifinala sezonului 19. Protagoniștii sunt doi dintre concurenți, iar totul s-a întâmplat în timp ce jurații analizau prestația perechilor ajunse în această fază a show-ului.

Cei doi protagoniști ai scandalului sunt CRBL și Valentin Sanfira. Spiritele s-au încins atunci când interpretul de muzică populară i-a arătat un semn obscen lui CRBL. Acesta nu s-a mai controlat și ar fi sărit să-l bată pe Valentin Sanfira. Atât concurenții, cât și jurații au rămas șocați de felul în care a reacționat fostul coleg de trupă al lui Smiley și de cum a degenerat situația, notează Cancan.

Semne obscene și scandal la „Te cunosc de undeva”. Așa ceva nu s-a mai văzut în istoria televiziunii, filmările au fost oprite
CRBL și Valentin Sanfira.

 

O astfel de situație nu a mai avut loc în istoria sezoanelor trecute „Te cunosc de undeva!”, lucru remarcat și de producătorii emisiunii. Mai mult, aceștia au decis să oprească filmările semifinalei show-ului transformărilor atunci când au văzut că spiritele s-au încins în platou și au fost reluate după ce protagoniștii s-au calmat. Concurenții au părăsit platoul în jurul orei 01:00 dimineața.

CRBL, scandal la primul show de supraviețuire lansat în România

Puțini își mai aduc aminte de faptul că CRBL a participat la primul show pentru supraviețuire lansat în România, „Rătăciți în Panama”, difuzat de Kanal D. Atunci, cântărețul a intrat în conflict cu Cornel Păsat, liderul trupei Flamingo Boys, pe care l-a înjurat ca la „ușa corturlui”.

M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic. Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro”, a declarat Cornel Păsat despre conflictul cu CRBL în urmă cu câteva luni.

CRBL a participat și la Survicor Româna 2022, unde s-a certat cu câțiva dintre colegii săi, printre care și cu TJ Miles, despre care a spus că este caracterizat cel mai bine de cuvântul „fătălău”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...