Semnal de alarmă pentru Anamaria Prodan. Au câștigat bani mulți împreună, acum relația s-a răcit. ”Niciodată n-a râs de ofertele mele”

Stan Filon, Gabriel Peneș / 27.01.2021, 13:03
Semnal de alarmă pentru Anamaria Prodan. Au câștigat bani mulți împreună, acum relația s-a răcit. ”Niciodată n-a râs de ofertele mele”

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt foate apropiați, de ani buni, dar ultima declarație a milionarului a contrariat-o pe impresară. Este vorba despre discuțiile purtate între FCSB și echipa din Italia care este dispusă să ofere multe milioane de euro pentru Dennis Man.

Anamaria Prodan, supărată că Gigi Becali a râs de oferta ei pentru transferul lui Dennis Man

Anamaria Prodan a rămas cu un gust amar, după ultimele declarații făcute de Gigi Becali legate de posibilul transfer al lui Dennis Man la Parma. Impresara a rămas cu gura căscată atunci când a văzut cum râdea latifundiarul din Pipera de oferta adusă de ea.

Chiar dacă sunt apropiați și chiar Anamaria Prodan spunea că Gigi Becali a avut grijă de ea ca de un membru al familiei sale, cât timp a fost bolnavă de coronavirus, acum relațiile par a se fi răcit între cei doi, iar oferta de la Parma pare să-i dezbine.

Anamaria Prodan, suparata ca Gigi Becali a ras de oferta ei pentru transferul lui Dennis Man
Anamaria Prodan, suparata ca Gigi Becali a ras de oferta ei pentru transferul lui Dennis Man

”Niciodată nu a râs de ofertele mele”

”Deocamdată, despre salariu nici nu putem să discutăm, până nu se înțeleg cluburile. Noi așteptăm să termine negocierea clubul și după să vorbim despre partea financiară a lui Dennis. Eu sunt mândră că am făcut totul pentru acest transfer. Eu cred că discursul lui Gigi Becali a fost ciudat, pentru că niciodată nu a râs de ofertele mele.

Pe Dennis l-au vrut foarte multe echipe. Eu, când fac o promisiune, mă țin de ea până mor. Atât timp cât Gigi Becali mi-a cerut să nu vorbesc despre nicio ofertă venită pentru Dennis Man, nu o fac. Este o chestie de respect față de Gigi Becali și față de cluburile care au trimis oferte”, a declarat Anamaria Prodan, la PRO X.

Iată și declarația lui Gigi Becali care a făcut-o pe Anamaria Prodan să se dea un pas în spate și să reconsidere relația avută până acum cu Gigi Becali.

”Eu râdeam, că știam despre ce este vorba”

”Am acceptat oferta! Am vorbit direct cu patronul, cu miliardarul de la Parma. Povestea a început acum o lună. Le-am cerut 12 milioane, plus bonusuri, până la 15. Au revenit apoi, și-au dat seama că sunt duși pe piste greșite, dar nu știu de cine. Am vorbit și cu Giovanni, prin firma lui, îi cunoaște pe cei de acolo.

Eu nu i-am spus Anei că negociez cu Parma. Mi-a dat multe mesaje, iar ea mi-a zis după două săptămâni că dau 8 milioane, 10 milioane. Eu râdeam, că știam despre ce este vorba. Banii erau plătibili în patru ani. Eu râdeam, când auzeam. I-am spus lui Vali să le răspundă că jucătorul se vinde doar pe 15 milioane de euro.

A intervenit apoi patronul din America, a vrut să știe adevărul. I-am spus că ne batem la titlu, 13 milioane de euro, un milion  după 15 meciuri in cinci ani. Plus 10 goluri în doi ani. Am acceptat oferta. Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate. N-am nicio problemă, pot să fie și 3.

Doar că vreau o scrisoare bancară. Dacă Parma intră în faliment, la revedere bani. Ei au mai fost în faliment. Mi-a zis patronul că a cheltuit 150 de milioane, dar eu vreau să-mi securizez banii. Au zis că toate cluburile ar cere garanția bancară”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI