Selly l-a umilit pe Dorian Popa în public, după ce, în prealabil, i-a luat mașina

Daria Petrescu 08.12.2019, 19:59
Selly l-a umilit pe Dorian Popa în public, după ce, în prealabil, i-a luat mașina

Selly, unul dintre cei mai urmăriţi vloggeri din România, a reuşit să îl umilească pe Dorian Popa. Totul s-a întâmplat în urma unei provocări lansate de tânărul de 18 ani.

Selly s-a distrat pe seama lui Dorian Popa

Selly l-a provocat pe Dorian Popa, iar ceea ce a ieşit a stârnit amuzamentul internauţilor şi reacţii neaşteptate.

Cu peste 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly  este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți vloggeri din România.

Cei doi vloggeri au făcut un pariu – dacă Selly nu va lua examenul auto, va deveni „servitorul” lui Dorian Popa și invers.

 

Pentru că a obţinut permisul auto, Selly a avut câteva doleanţe. Selly şi-a dorit ca  Dorian să îi lustruiască adidaşii sau să îl lase să îi conducă maşina.

Cei doi s-au distrat copios, iar clipul lor a făcut senzaţie în mediul virtual.

Selly este pe locul 3 în topul celor mai urmăriți vloggeri, având 2,3 milioane de abonați pe canalul său oficial de YouTube.

IULITM conduce clasamentu, cu 3,3 milioane de abonați.

Dorian Popa se poate lăuda și el cu un număr consistent de urmăritori, având 1,4 milioane.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa  este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român.

A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E.  A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards.

În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania,  TV Satelit, Men’s Health  și Bravo.

În 2015, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii.

În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.

Recent, Dorian Popa a explicat de ce el și iubia lui, Claudia, nu pot avea copii acum.

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian.

 

Urmăriți Impact.ro și pe