Selly, aspru criticat de un fost ministru al Educației. Ce a putut să spună despre cunoscutul vlogger

Rădulescu Valentin 04.07.2020, 13:17
Selly, aspru criticat de un fost ministru al Educației. Ce a putut să spună despre cunoscutul vlogger

Un fost ministru al Educației s-a arătat foarte deranjat după ce vloggerul Selly a criticat dur sistemul de învățământ, susținând că multe materii sunt învechite și inutile. Așadar, Daniel Funeriu a ținut să îi reproșeze mai multe lucruri lui Selly, printr-un set de mesaje dure la adresa lui.

Selly a fost criticat aspru de un fost ministru al Educației

Daniel Funeriu, un fost ministru al Educație, l-a criticat recent pe celebrul vlogger Selly, care, după ce a luat examenul maturității, a vorbit deschis despre ce este în neregulă cu sistemul de învățământ. Într-o postare Facebook, Funeriu susține că vloggerul nu știe despre ce vorbește, ținând cont de faptul că teorema lui Pitagora și istoria nu au fost schimbate până acum.

„S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus? Fizica ne învață despre ultimele descoperiri, geografia… ce să mai zic: tot Everest e cel mai înalt vârf, iar când mă uit pe hartă văd Pacificul tot la locul lui. Harta României e cea din 2020, iar istoria medievală cam tot aia”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Selly, aspru criticat de un fost ministru al Educației. Ce a putut să spună despre cunoscutul vlogger
Sursă Foto: newsweek.ro

”O maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap”

Daniel Funeriu a început să aducă din ce în ce mai multe cuvinte dure la adresa lui Selly, făcându-l chiar și o ”maimuță needucată”. Mai mult, fostul ministru susține că școala l-a educat îndeajuns de mult pe Selly, astfel încât acum are aproape tot ce își dorește și a reușit în viață. Totodată, Daniel Funeriu a ținut să transmită un mesaj și copiilor din ziua de azi, pe care îi sfătuiește să ”învețe pe rupte”.

„Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap.

Măi copii: puneți mâna pe carte, ascultați-vă profesorii și învățați pe rupte. Dacă mergeți la școală, nu acumulați absențe, învățați 3-4 ore zilnic acasă, faceți sport, nu beți, nu fumați, nu vă drogați, trust me: o să vă fie bine.
Dacă nu faceți asta, dar dați zilnic vina pe școală, pe profesori, pe ministru, pe societatea asta nașpa, riscul e mare ca, dacă nu deveniți vedete de tiktok, să o dați sever în bară.”, mai adăugat fostul ministru al Educației.

Urmăriți Impact.ro și pe