EXCLUSIV

Selly are probleme cu iubita. Ce îi reproșează Smaranda și cum vrea să se revanșeze: „Are dreptate!” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 15.05.2023, 20:55

Andrei Șelaru (22 de ani) este cel mai cunoscut influencer român. Munca lui, începută în urmă cu un deceniu, dă rezultate. Iar asta face ca cel supranumit Selly să țină capul de afiș al rețelelor sociale, unde are zeci de mii de fani. El ne-a vorbit, pentru Impact.ro, despre succesul profesional și despre povestea de dragoste cu Smaranda.

Succesul vine mereu la pachet și cu multe obligații

Numai că succesul său de astăzi a venit la pachet și cu câteva neajunsuri. De care Selly al nostru este conștient. Și pe care încearcă deja să le compenseze, într-un fel sau altul, așa cum, de altfel, celebrul oltean a și încercat să le explice, exclusiv pentru Impact.ro: „Muncesc cel puțin zece ore pe zi.

Dar asta într-un fel nu se întâmplă la fel. Zilele pot fi foarte diferite, iar seara, când mă pun în pat, spre exemplu, încep să butonez telefonul și mă gândesc la diverse lucruri. Uneori, îmi vin idei noi și atunci insist o vreme pe ele, încercând să ajung la ceva interesant. În fapt, atunci când muncești cu pasiune, când îți place ceea ce faci, munca nu se termină aproape niciodată”.

Selly si Smaranda 3
Selly si Smaranda

Nu se culcă niciodată mai devreme de miezul nopții

Tânărul craiovean nu se sfiește să recunoască că nu adoarme niciodată mai devreme de miezul nopții: „Ar trebui să dorm opt ore, pe noapte, dar nu-mi iese.

Cel puțin, în timpul săptămânii, am multe de rezolvat. Dar nici în weekend, când stau până mai târziu, trezindu-mă mai târziu, nici atunci nu reușesc să fac asta, deși mi-aș dori! Sunt tânăr și asta mă ajută, dar ceva trebuie schimbat în modul meu haotic”.

Se gândește cum să-și ia revanșa față de iubită

Pe de altă parte, Selly recunoaște că îi lipsește faptul că nu reușește încă să petreacă suficient de mult timp liber cu prietenii săi, dar mai ales cu iubita lui, Smaranda, pasionată de călătorii: „Asta îmi și reproșează, de altfel.

Că nu am timp pentru ea. Știu că are dreptate, motiv pentru care am decis să încerc să nu mai trăiesc la fel. Să am mai multă disciplină, să-mi fac mai multă ordine în stilul de viață.

Și, desigur, să mă revanșez într-un fel față de ea, dar mă opresc aici cu destăinuirile, fiindcă altfel nu ar mai fi o surpriză”, adaugă Selly, pentru Impact.ro

Selly are multe proiecte, însă nici nu concepe să nu producă în acest an un nou film. Unul în care nu știe dacă va juca, fiindcă nu s-a văzut niciodată actor, ci om din spatele camerei.

Citește și Cu cine s-a iubit Selly. Cunoscutul influencer a avut o prietenă celebră!

Se gândește la un nou succes cinematografic

Are deja rețeta succesului: „Nu am încă ideea scenariului. O mai căutăm încă! Ceva în genul ”Romina VTM”!Dar ceea ce știu e că voi colabora iar cu Matei Dima, fiindcă el are mereu un cuvânt greu de spus în treburile astea.

Direcția creativă e mereu a lui, pe când a mea e cea legată de producție și de promovare. Ca atare, ceea ce știu e că vom face curând un nou film.

Cu actori români foarte cunoscuți, dar și cu o serie de influenceri sau vedete din lumea filmului. Dacă va exista un rol pe care cred că-l voi putea interpreta, atunci voi fi și în distribuție. Dacă nu, nu va fi nicio problemă”, conchide același Selly.

Citește și Selly vorbește în premieră despre căsătorie. Ce a stabilit cu iubita, Smaranda. „Avem multe lucruri în comun”!

Urmăriți Impact.ro și pe