Secretul Simonei Halep! De ce ține cont înainte să intre pe teren

Anca Manolica 19.08.2022, 18:05

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai de succes sportive din România. A reușit să ajungă și să se mențină luni întregi pe primul loc în clasamentul WTA, adunând o avere impresionantă grație performanțelor sale de excepție. Dublă câștigătoare de turneu de Grand Slam, sportiva româncă muncește enorm pentru a se menține în formă. Și are, la fel ca toată lumea, anumite ritualuri și superstiții de care ține cont atunci când intră pe terenul de tenis.

Ce ritual are Simona Halep, înainte de a păși pe teren

Simona Halep este, fără dar și poate, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istoria țării noastre. Este prezentă pe terenurile celor mai mari turnee de tenis din lume, o vedem foarte des pe podium, ridicând trofeul în mână, și reușește de fiecare dată să ne facă mândri. Este o luptătoare și o învingătoare!

A devenit numărul 1 în tenis la nivel internaţional și nu s-a dat bătută în niciun moment. Din punct de vedere profesional se poate declara un om împlinit, pentru că toată munca depusă i-a adus rezultate pe măsură. Este cunoscută în toate colţurile lumii, făcând parte din crema tenisului mondial, alături de cei mai buni: Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic sau Rafael Nadal.

Simona Halep
Simona Halep

Ce ritual are Simona Halep, înainte de a păși pe teren

Jucătoarea din Constanța a pășit pentru prima dată pe terenul de tenis cu o rachetă Junior în mână, la vârsta de patru ani și jumătate. Și de atunci, racheta i-a devenit cel mai bun prieten de la turnee și de pe teren. De aceasta se leagă și unul dintre ritualurile sale la care ea ține cu sfințenie.

Simona Halep este adepta rachetelor Wilson, deoarece simte că are un control maxim cu ele. Mai mult, spune ea, acest model îi oferă putere. Adesea ea își pune plumb pe rachetă, pentru a avea mai multă greutate, pentru că mingea nu merge la fel și nici nu are aceeași putere fără.

Un alt aspect la care fostul număr 1 mondial ține foarte mult are legătură cu racordarea rachetei. Atunci când face asta, ea își pictează semnul Wilson. De asemenea, are o regulă de la care nu se abate niciodată: ține paleta doar într-o anumită poziție, adică întotdeauna cu semnul Wilson în sus. Înainte de fiecare meci, campioana din 2019 de la Roland Garros ia paleta în mână și o simte în palmă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...