Secretul siluetei de invidiat a prințeselor britanice. Ce obișnuiesc să mănânce Meghan Markle și Kate Middleton în sezonul rece

Beatrice Dumitru 02.02.2023, 11:38
Secretul siluetei de invidiat a prințeselor britanice. Ce obișnuiesc să mănânce Meghan Markle și Kate Middleton în sezonul rece

Femeile din familia regală a Marii Britanii au acces la cele mai bune alimente din lume. Pe lângă faptul că respectă obiceiuri și tradiții vechi, acestea sunt foarte atente la dieta lor pentru a avea o siluetă impecabilă. Iată ce obișnuiesc să mănânce Meghan Markle și Kate Middleton în sezonul rece.

Ce manâncă femeile din familia regală iarna

În timp ce bunele obiceiuri și etichetele joacă un rol crucial în aparițiile lor publice, alimentele pe care le consumă femeile din familia regală britanică le asigură o viața sănătoasă, dar și siluete de invidiat. Cu bucătari care le stau la dispoziție pentru a găti mâncăruri delicioase și o mulțime de oportunități de a gusta preparate noi din bucătăriile internaționale în timpul vizitelor regale, ai crede că nicio mâncare nu ar fi interzisă pentru reprezentantele monarhiei britanice.

Ce mânâncă femeile din familia regală britanică în timpul iernii. Acestea evită anumite alimente, deoarece în anotimpul rece meniurile trebuie să conțină specialități calde și proteine.

Secretul siluetei de invidiat a prințeselor britanice. Ce obișnuiesc să mănânce Meghan Markle și Kate Middleton în sezonul rece
Kate Middleton are o siluetă impecabilă. Sursa foto: Facebook

Kate Middleton și familia sa, de exemplu, mânâncă paste, acestea fiind unul din felurile de mâncare preferate. Aceasta nu fuge nici de desert, iae iarna se delectează frecvent cu budincă jeleu de cafea. „La desert, de departe, preferatul său este budinca jeleu de cafea, un dulce aromat și moale”, a dezvăluit Chef Rody Warot a declarat reviste People.

Ce alimente preferă Meghan Markle

Meghan Markle nu are bucătar în America și sunt zile în care gătește chiar ea masa pentru întreaga familie și se pricepe foarte bine, dacă ținem cont de faptul Harry își laudă mereu soția pentru talentele sale gastronomice. Ducesa de Sussex a mărturisit că pregătește adeseori miel la cuptor, friptură la tavă, supă cremă de legume, dar că în sezonul rece nu renunță la macaroanele cu brânză.

Regele Charles și regina consoarta se răsfață în sezonul rece cu un mic dejun cald și produsele trebuie să fie din agricultura ecologică. Ouăle moi sunt printre felurile preferate ale celor doi, dar iarna friptura la cuptor este pe primul loc în preferințele acestora.

Regretata Regină Elisabeta a II-a prefera în sezonul ceai și prăjituri, ea fiind o mare amatoare de dulciuri. Astfel, că nu exista dimineață fără ceai și un biscuite preferat. Fostul bucătar al Maiestății Sale, Chef Darren McGrady, a dezvăluit că reginei Elisabeta îi plăceau foarte mult biscuiți trași în ciocolată și tort de ghimbir. De asemenea, ea mânca des sandvișurile preferate, cu somon, ou și castravete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...