Secretul rușinos din familia Prințului William. Ce se întâmplă cu fiica lui și a lui Kate Middleton

Redacția IMPACT 17.08.2020, 10:17
Secretul rușinos din familia Prințului William. Ce se întâmplă cu fiica lui și a lui Kate Middleton

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copi, George, în vârstă de 7 ani, Louis, în vârstă de 2 ani și Charlotte, în vârstă de 5 ani. Aceasta din urmă este singura fetiță a ducilor de Cambridge.

Ce se întâmplă cu fiica Ducilor de Cambridge

Potrivit ierarhiei stabilite de casa britanică, prințesa Charlotte ar urma, teoretic, să devină Prințesă Regală. În prezent, ea este prezentată ca fiind Alteța Sa Regală prințesa Charlotte de Cambridge. Însă, din păcate această titulatură de prințesa ar putea să nu fie acordată micuței în vârstă de 5 ani. Prințesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge ar putea să nu obțină titulatura de Prințesă Regală, atunci când fratele său, George va fi desemnat rege. Titlul său ar putea să se schimbe în următorii ani. Pentru a înțelege acest lucru, este important să vedem cine este Prințesă Regală în prezent și cum a căpătat titulatura.

Cine este în prezent Prințesă Regală

Titlul de Prințesă Regală este atribuit, potrivit tradiției, fiicei celei mai mari a suveranului
Altesa sa regală prințesa Anne ocupă în prezent această titulatură, fiind a șaptea prințesă regală, după Prințesa Mary, singura fiica a Regelui George al V-lea. Interesant de urmărit este faptul că titulatura de prințesă regală nu este atribuită, în mod automat, fiicei celei mai mari a regelui. De pildă, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, nu a atribuit titlul de Prințesă Regală prințesei Anne (în prezent în vârstă de 70 de ani) decât în iunie 1987, deși titlul era, să spunem, vacant, încă din anul 1965, după moartea prințesei Mary, scrie hellomagazine.ro. Așadar, rămâne de văzut dacă în viitor prințesa Charlotte ar avea să primească titulatura de Prințesă Regală.

Micuța Charlotte ocupă al patrulea loc în rândul ierarhiei la tron, după bunicul tatăl și fratele ei mai mare, Prințul George, care va deveni, în viitor Regele Marii Britanii. Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge a venit pe lume pe 2 mai 2015 și a fost botezată de Arhiepiscopul de Canterbury la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

Sursa foto: captură YouTube 

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe