Secretul rușinos al Reginei Letizia a Spaniei. Ce obișnuia să facă în tinerețe. Detalii nebănuite

Rădulescu Valentin 16.09.2020, 18:14

Regina Spaniei este un a dintre cele mai apreciate personaje, iar în prezent este iubită de milioane de oameni. Chiar și așa, soția regelui al VI-lea al Spaniei a făcut lucruri rușinoase în tinerețe, pe care probabil vrea să le știe uitate. Printre altele, regina a vândut țigări și a apărut topless în fotografii.

Regina Spaniei, secrete rușinoase

Soția regelui al VI-lea al Spaniei, pe nume Letizia Ortiz Rocasolano, a devenit din anul 2014 Regina Spaniei. Dar există mai multe evenimente din trecutul ei care nu sunt bine venite pentru rangul său. Este considerată una dintre cele mai elegante și apreciate capete încoronate, iar înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru postul internațional de știri CNN.

Cel mai rușinos lucru este de pe vremea când a fost căsătorită cu fostul ei soț, Alonso Guerro Perez, cu care a fost împreună 11 ani. Atunci, jurnalistul de investigații Catalan Isidre Cunill, a spus că cea care urma să devină Regină a Spaniei „a fost arestată pentru deţinere de droguri”.

Secretul rușinos al Reginei Letizia a Spaniei. Ce obișnuia să facă în tinerețe. Detalii nebănuite
Secretul rușinos al Reginei Letizia a Spaniei. Ce obișnuia să facă în tinerețe. Detalii nebănuite

Din viața reginei nu a lipsit pasiunea pentru alcool

Viața Letiziei a fost una plină de peripeții. În trecut, aceasta avea o pasiune pentru alcool, în special tequila. De asemenea, din viața ei nu au lipsit nici scandalurile sexuale, fotografiile indecente și avortul. Într-o perioadă, Letizia s-ar fi apropriat foarte mult de pictorul cubanez pe nume Waldo Saavedra, care a avut o pasiune ascunsă pentru ea. Pictorul a realizat astfel mai multe tablouri indecente cu ea, însă doar unul a fost făcut public, cel în care Regina Spaniei apare topless.

Potrivit publicației The Time, prin anul 1996, Letizia se iubea cu Fernando Overa, un cântăreț și bun prieten cu Waldo Saavedra. Chiar și așa, pictorul a recunoscut pe atunci că se îndrăgostite de actuala soție a Regelui Spaniei. Cu toate acestea, pictorul cubanez a mărturisit că nu a apărut niciodată goală în fața lui, chiar dacă în urma unor investigații, jurnalistul Catalan Isidre Cunill era de părere că picturile sunt foarte reale.

De asemenea, pe vremea când actuala Regină a Spaniei era studentă la Universitatea Guadalajara, făcea reclamă și vindea țigări. În presa din întreaga lume au apărut fotografii cu această informație, confirmată chiar de Letizia.

Urmăriți Impact.ro și pe