Secretul păstrat de Smiley și Gina Pistol. Ce s-a întâmplat la începutul relației lor, o femeie a încercat să-i despartă

Badea Violeta 01.12.2021, 14:30

Multă lume a rămas surprinsă atunci când a aflat că Smiley și Gina Pistol formează un cuplu. Totul se întâmpla acum câțiva ani, când cei doi erau destul de secretoși în ceea ce privește relația lor. S-au ascuns de ochii curioșilor vreme de doi ani și abia când blondina a rămas însărcinată cei doi au vorbit despre povestea lor de iubire. Recent, prezentatoarea TV a spus ce s-a întâmplat la începutul relației lor!

Gina Pistol, dezvăluiri despre începutul relației cu Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de circa patru ani de zile și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt și mai fericiți după ce a apărut pe lume fetița lor, Josephine. Cei doi sunt extrem de uniți și se înțeleg foarte bine, însă începutul relației lor nu a fost unul tocmai obișnuit, fiindcă au decis să-și ascundă iubirea de ochii curioșilor.

Lumea a aflat de relația lor abia în anul 2018. La vremea aceea, artistul a cântat la Arenele Romane, iar vedeta Antenei 1 a fost surprinsă în public. Extrem de zâmbitoare, blondina nu s-a putut abține și i-a făcut foarte multe fotografii iubitului ei.

Cei doi au negat că ar avea o relație. Ulterior, pandemia de coronavirus i-a obligat să se auto-izoleze, iar artistul început să posteze filmulețe în care apărea și Gina Pistol. Această perioadă putem spune că le-a fost benefică, fiindcă după 9 luni a venit pe lume și primul lor copil.

Acum, blondina a oferit mai multe detalii despre începutul relației lor. Gina Pistol a mărturisit că solistul era abordat insistent de o anumită domnișoară, chiar și atunci când era în preajmă și ea, fiindcă nimeni nu bănuia că formează un cuplu cu artistul.

„Noi ne știam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp.

Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super-funny.

Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea, te răpea”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Speak.

Vedeta careia Gina Pistol i-a ruinat cariera. Barbatul regreta acum pasul facut
Gina Pistol si Smiley

Smiley, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Gina Pistol

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Smiley a spus de ce nu s-a căsătorit încă cu mama fetiței sale. El a precizat că între el și blondină nu a fost dragoste la prima vedere. Iubirea lor a venit în timp.

„Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Dacă ne străduim să fim bine, atunci ce rost are un contract? Nu exclud căsătoria, dar cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural. Și răspunsurile au venit pe parcurs”, a spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...