Secretul nebănuit din viața amoroasă a lui Adrian Năstase. De ce a divorțat fostul premier de prima sa soție

Dumitrică Roxana 02.08.2022, 18:21
Secretul nebănuit din viața amoroasă a lui Adrian Năstase. De ce a divorțat fostul premier de prima sa soție

Adrian Năstase s-a remarcat graţie vieţii sale politice, a ocupat zeci de ani funcţii publice, a fost activ în partidul din care a făcut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni preşedintele ţării. Viaţa personală a ţinut-o mai departe de ochii curioşilor, însă a ieşit la lumină faptul că Daniela Năstase nu e prima soţie, acesta a mai fost căsătorit o dată.

Cine a fost prima soţie a politicianului

Adrian Năstase a spus în repetate rânduri că soţia lui Dana este marea sa dragoste, însă puţin ştiu că politicianul mai are o căsătorie la activ. Cu zeci de ani în urmă, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, la fel şi divorţul.

Este vorba despre Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu. Ea este fiica fostului ministru de Externe, Grigore Preoteasa, care a decedat in tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, langa Moscova.

Adrian Nastase si Ilinca s-au cunoscut pe bancile facultatii, ambii absolvinf cursurile Universitatii din Bucuresti. “Ilinca, pe care toti baietii o protejau, s-a indragostit de un tanar frumos, destept si cu mare priza la reprezentantele sexului frumos”, povestea Madalin Voicu.

Adrian şi Dana Năstase au aniversat 37 de ani de căsătorie

Adrian Năstase şi soţia lui Dana au celebrat 37 de ani de căsătorie. Fostul premier recunoaşte că aceşti ani nu au fost tocmai uşori, că au mai existat supărări, dar împreună au trecut peste toate. Cei doi au ales să sărbătorească pe Valea Cernei. “Dana şi cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii…Cu multe bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul.

Am sărbatorit  călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a scris Năstase pe blog în luna iulie a acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe