Secretul nebănuit din spatele LOTO. Un matematician român care a câștigat de 14 ori a dezvăluit rețeta succesului

Mirabela Vasile 17.09.2020, 08:49
Secretul nebănuit din spatele LOTO. Un matematician român care a câștigat de 14 ori a dezvăluit rețeta succesului

Se pare că norocul l-a lovit pe un matematician român, după ce a reușit să câștige la loterie de 14 ori. Se pare că Ștefan Mandel trăiește acum pe o insulă exotică. Conform norocosului român, există șase pași care trebuie urmați pentru a putea să treci barierele sistemului loteriei și să iei premiul cel mare.

Românul a câștigat de 2 ori în țară și de 12 ori în Australia

Debutul câștigurilor l-e a avut chiar în România, unde a câștigat de două ori la loterie în anii 1960. Acesta s-a mutat apoi în Israel și apoi s-a mutat în Australia. Acolo a mai câștigat de 12 ori. După aceea, românul s-a stabilit pe insula Vanuatu din Pacific și trăiește acolo, potrivit Business Insider.

Structura de care s-a folosit atunci a devenit ilegală acum. Deoarece acesta printa biletele acasă. Pe vremea când el a câștigat, legislația era cu totul și cu totul diferită.

Loteria Romana. Sursa foto: Inquam Photo/ Octav Ganea
Loteria Romana. Sursa foto: Inquam Photo/ Octav Ganea

Iată rețeta de succes a românului Ștefan Mandel

1. Trebuie să calculezi numărul total al combinațiilor posibile. Astfel, pentru a alege șase numere posibil corecte de la 1 la 40 există 3.838.380 de combinații posibile.

2. De altfel, trebuie să găsești loteriile unde premiul cel mare este de trei ori sau mai mult peste numărul de combinații posibile.

3. O altă problemă sunt banii. Trebuie să ai suficient de mulți ca să joci toate combinațiile posibile. Românul a convins 2.524 de persoane care să participe la schema lui.

4. Trebuie printate milioane de bilete de loterie. Trebuie unul pentru fiecare combinație posibilă. În zilele noastre această procedură este ilegală. Biletele însă pot fi cumpărate de la agențiile loto.

5. Înregistrează biletele cu numerele alese. Și asta pentru fiecare combinație în parte la mai multe agenții loto autorizate.

6. Revendică acest câștig și nu uita să plătești toate taxele la stat, dar și pe ceii care au contribuit la schema ta de câștig. Astfel, românul a rămas cu doar 97.000 de dolari după ce a câștigat 1,3 milioane de dolari în 1987.

După această schemă, Mandel nu doar că a luat marele premiu, dar a obținut și premiile secundare, de la toate celelalte categorii.

Ultimul român care a câștigat premiul cel mare la Loto

Adrian Petrea din Tecuci este cel are a nimerit toate cele 6 numere norocoase de la 6 din 49. Tânărul de 30 de ani s-a prezentat, ieri, la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica premiul de 3,37 milioane de lei, care înseamnă puțin peste 695.000 de euro.

„Când veți juca la loto, gândiți-va că veți avea șansa să câștigați. Eu vă urez succes tuturor jucătorilor” – este mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I 6 din 49 îl transmite tuturor jucătorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe