VIDEO EXCLUSIV

Secretul Laviniei Petrea pentru o siluetă impecabilă la 40 de ani. Alimentele la care renunță temporar pentru a scăpa de kilogramele în plus VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 17.10.2022, 19:35

Lavinia Petrea este admirată pentru silueta impecabilă pe care o afișează de ani buni, chiar dacă trupul ei a purtat trei sarcini. De fiecare dată, știrista de la Pro TV a reușit să își recapete dimensiunile de odinioară. În exclusivitate pentru Impact.ro, Lavinia Petrea ne-a mărturisit ce face ca să fie în cea mai bună formă.

Cum se menține în formă Lavinia Petrea

Prezentatoarea știrilor Pro TV nu are vreo problemă legată de outfiturile pe care le etalează atât în platoul de televiziune, cât și la evenimentele la care participă. Și asta pentru că Lavinia Petrea are o siluetă trasă prin inel și nu e nevoită să apeleze la tot felul de trucuri vestimentare pentru a masca ceva.

Vedeta recunoaște că pentru a reuși să se mențină așa, a învățat să fie disciplinată atât în ceea ce privește sportul, cât și alimentația. Lavinia și-a luat antrenor personal, pentru a nu găsi diverse pretexte de a lipsi de la sală sau de a ajunge mai rar la antrenamente.

În aceste condiții, știrista își lucrează fiecare parte a corpului sub atenta supraveghere a antrenorului, care îi personalizează exercițiile și îi indică numărul de repetări pentru fiecare grupă de mușchi. Recunoaște și ea că nu este treabă ușoară, dar este mulțumită că a dobândit acest obicei benefic în primul rând pentru sănătate.

“Cu muncă. Merg la sală și încerc indiferent de cât de aglomerat este programul să îmi respect orarul de sală. E foarte important că fac asta împreună cu un antrenor, nu știu dacă aș reuși singură.

Pe de o parte știi că ai programat antrenamentul și asta implică și o altă persoană. Și nu poți să îi spui: știi, azi eu nu am chef! Te mobilizează pe de o parte să mergi, pe de altă parte efortul pe care îl faci în timpul unui antrenament.

Eu cel puțin am nevoie de susținere și de încurajare, dacă aș face asta singură acasă, probabil că aș renunța când aș simți cea mai mică durere”, a declarat, pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

Lavinia petrea 2
Lavinia petrea 2

Renunță temporar la paste sau la lactate când vrea să slăbească

Prezentatorea știrilor Pro TV ne-a spus că este atentă la alimentele pe care le consumă, pentru că nu își permite să facă excese culinare.

“Am grijă și ce mănânc, mai ales că după 40 de ani metabolismul meu a început să fie mai leneș. Sunt perioade în care nu mănânc paste, carbohidrați în principiu, dar nu i-am scos de tot.

Am perioade când simt că ar trebui să mai scap de un kg, renunț la carbohidrați și e ok. Mie îmi plac foarte mult lactatele și sunt perioade în care, dacă am mâncat să zicem mai multe paste poate și au fost și câteva aniversări și am mâncat și tort, câteva zile scot ceva din alimentație, fie lactate, fie carbohidrați”, a declarat, pentru Impact.ro, Lavinia Petrea.

Știrista are în principiu 3 mese principale în fiecare zi, excepție fiind zilele când prezintă primul jurnal al zilei și este nevoită să sară peste micul dejun.

“Când sunt dimineața la știri nu pot să mănânc atât de devreme și încerc să nu mănânc până ajung acasă, uneori asta înseamnă și 12.00 – 13.00, prefer să mănânc atunci prima masă”, a precizat Lavinia Petrea.

Citește și Motivul pentru care Lavinia Petrea nu vrea să plece de la PRO TV. Ce s-a întâmplat de fiecare dată când a primit oferte de la alte televiziuni: ”Nu cred că aș mai putea face asta”. VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe