Secretul îngropat din trecutul lui Victor Ponta. Cine a fost, de fapt, prima lui soție

Iancu Andreea 22.06.2020, 19:16

Liderul Pro România, Victor Ponta este căsătorit în prezent cu Daciana Sârbu, fiica politicianului Ilie Sârbu. Cu toate că cei doi sunt cunoscuți pentru că formează un cuplu, prima iubire a lui Victor a fost o altă femeie. Din păcate, Victor Ponta și prima sa soție, Roxana, nu au rezistat testului timpului.

Politicianul a divorțat de prima soție

Victor Ponta s-a făcut remarcat în politică încă din anul 2004. Acesta a reușit să devină deputat la acea vreme, moment după care a și divorțat de prima soție, Roxana. Nu sunt cunoscute încă motivele despărțirii, dar se vorbește despre faptul că politicianul ar fi făcut acest pas pentru Daciana, actuala nevastă.

Totuși, iubirea dintre Ponta și Roxana a fost una de durată. Cei doi s-au cunoscut în timpul liceului și s-au îndrăgostit. În 2001, politicianul a devenit tatăl unui băiețel, Andrei, de care Ponta este extrem de mândru. Deși cei doi deveniseră părinți, la scurt timp au decis să divorțeze. După separare, fiul lui Victor și al Roxanei a fost încredințat mamei sale. Politicianul a urmat să achite o pensie alimentară de 2500 de lei pe lună.

Roxana, fosta soție, a rămas să locuiască în vila cumpărată de cei doi în timpul căsătoriei. Totodată, pentru studiile lui Andrei, la școala privată, Victor plătește sume importante. Astfel 6900 de euro reprezintă taxe de școlarizare, 1100 de euro costă mesele pe perioada studiilor și 400 de euro manualele.

Daciana și Victor sunt împreună din 2006
Daciana și Victor sunt împreună din 2006

Mama lui Victor Ponta, încă apropiată de Roxana

Victor a rămas apropiat de fiul său, Andrei, deși Daciana Sârbu i-a dăruit la rândul său un copil. Astfel, pe lângă un băiat, Ponta este și tată de fată.

Pe de altă parte, relația fostei soții cu familia lui Ponta nu s-a destrămat complet. Chiar dacă au trecut mulți ani de la divorț, mama politicianului este într-o relație bună cu fost noră.

Într-un interviu, Cornelia Naum povestea că are o relație bună cu Roxana, dar și cu actuala soție a liderului Pro România, Daciana.

Mă împac excelent cu nurorile mele. Eu am o relație foarte bună și cu actuala, și cu fosta lui soție, Roxana, care este o fată minunată, declara mama lui Ponta, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...