Andreea Marin a dezvăluit care este secretul din dieta ei ce a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme și să își recapete astfel silueta. Vedeta a renunțat complet la unele lucruri și a adoptat în cele din urmă un obicei de la care acum nu se mai abate, deși i-a fost greu să înceapă.
Fosta „Zână” de la emisiunea-fenomen „Surprize, surprize” a dezvăluit că a reușit să slăbească 20 de kilograme fără să se înfometeze. Însă, vedeta a făcut unele schimbări radicale în dieta ei, fiind atentă inclusiv la orele la care mănâncă.
„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!
Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des.”, a dezvăluit Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.
Andreea Marin a adăugat că poate renunța la orice pentru a se menține în formă, dar nu și-ar dori să renunțe la brânză. Vedeta a precizat că pentru ea, un caș bun ține loc și de pâine, acesta fiind, de altfel, un aliment aflat în capul listei preferințelor.
De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit că dincolo de dieta pe care și-a impus-o pentru a fi în formă, a reușit să adopte un obicei, de dragul siluetei, deși nu i-a fost deloc ușor să facă acest lucru.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]„Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a mai scris Andreea Marin pe Facebook.
Prezentatoarea TV Andreea Marin a recunoscut că sacrificiul pe care l-a făcut a fost destul de mare, pentru că i-a fost greu să se trezească cu o oră mai devreme decât în mod obișnuit.