Secretul din casa în care Simona Halep stătea cu Toni Iuruc. Tenismenei nu-i păsa de nimic, se întâmpla cu orele

Andra Daoud 23.09.2022, 12:37
Secretul din casa în care Simona Halep stătea cu Toni Iuruc. Tenismenei nu-i păsa de nimic, se întâmpla cu orele

Simona Halep a locuit, în timpul mariajului cu Toni Iuruc, în casa ei de la Snagov. Sportiva a investit într-o locuință în apropierea Bucureștiului, pe care a amenajat-o după bunul plac, astfel încât să se simtă cât mai bine și să aibă la îndemână tot ce avea nevoie. Ce făcea sportiva ore întregi, atunci când era acasă.

Detaliul neștiut din casa în care Simona Halep locuia cu Toni Iuruc

Simona Halep, originară din orașul Constanța, a investit o parte din banii câștigați din tenis în imobiliare. Locul unde petrece cel mai mult timp Simona Halep atunci când nu participă la competiții este casa ei de la Snagov, pe care a amenajat-o după bunul plac. Sportiva de 30 de ani s-a asigurat că are acasă tot confortul pentru a se menține în formă și a-și îmbunătăți condiția fizică.

Astfel, Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis în curte, dar și o sală de forță în adevăratul sens al cuvântului, în casă, pentru pregătirea fizică. Cea mai bună jucătoare de tenis din România la ora actuală și-a dezvăluit, la un moment dat, metodele de antrenament. Pe lângă pregătirea de pe teren și din sală, Halep a recunoscut că făcea ore în șir flotări în casa în care locuia cu Toni Iuruc. De altfel, Simona făcea flotări chiar și în livingul casei, atunci când nu era în sala de forță, totul pentru a ajunge la cea mai bună formă fizică a sa.

Secretul din casa in care Simona Halep statea cu Toni Iuruc. Tenismenei nu-i pasa de nimic, se intampla cu orele
Simona Halep a imortalizat un moment in care se antrena in sufrageria casei

Simona Halep va sta departe de terenul de tenis o perioadă

După eliminarea de la US Open, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare. Sportiva a anunțat că nu va mai participa la nicio competiție anul acesta, pentru că a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe care o amâna de multă vreme.

Halep a făcut o operație la nas, pentru a rezolva problemele de respirație cu care se confrunta. Recuperarea va dura aproximativ trei luni, după cum a anunțat chiar Simona Halep, atunci când a dat vestea că s-a operat.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară. Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a transmis Simona pe rețelele sociale, imediat după operație.

Cel mai probabil, Simona Halep va relua pregătirea fizică imediat ce starea de sănătate îi va permite acest lucru, pentru a fi în formă în momentul în care va reveni pe terenul de tenis.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări