Secretul de frumusețe al unui fotomodel care pozează în costum de baie și la 91 de ani. Obiceiul la care nu vrea să renunțe. „Asta ar trebui să facem”

Ioana Bucur 09.10.2022, 12:26

Care ar putea fi secretul frumuseții unui fotomodel care pozează în costum de baie și la 91 de ani? Carmen a debutat în lumea modei când avea doar 13 ani, adică în 1944. Femeia care este dovada vie că vârsta este doar un număr, iar tinerețea vine din interior, și-a dezvăluit „arma secretă”.

Fotomodelul pozează în costum de baie și la 91 de ani

Motto-ul după care se ghidează Carmen Dell’Orefice este acela că „vârsta este doar un număr”. La cei 91 de ani ai săi, femeia a pozat recent îmbrăcată într-un costum de baie de culoarea pielii pentru ediția din luna octombrie a revistei NewYou. Vorbind despre experiența din timpul ședințeți foto, a punctat cât de importantă este comunicarea cu cel care mânuiește aparatul de fotografiat:

„Suntem amândoi acolo, începe să se creeze o sinergie, iar el o scot la iveală. Iar munca sinergică este influenţată de mentalitatea lui, iar aceasta este la înălţime, nu în şanţ. Totul este o proiecţie. Toate suntem actriţe tăcute şi despre asta este vorba când pozezi”, relatează supermodelul pentru Page Six.

Carmen s-a născut în New York, în ziua de 3 iunie 1931. Avea doar 13 ani când a intrat în lumea modei, fiind descoperită din întâmplare, într-un autobuz, de soția unui fotograf celebru.

A fost începutul unei cariere în care a bifat apariții în paginile publicațiilor de renume din domeniu, precum Vanity Fair și Harper’s Bazaar, toate astea înainte să împlinească 28 de ani. În 1959, a decis să se retragă din lumea modei, însă două decenii mai târziu, revenea în forță.

De atunci, a avut colaborări cu branduri uriașe, de la Target, Rolex, H&M, până la Sephora și a defilat pe podiumuri în colecțiile semnate de Anna Sui, Stephane Rolland, Thierry Mugler și Guo Pei.

Secretul de frumusețe al unui fotomodel care pozează în costum de baie și la 91 de ani. Obiceiul la care nu vrea să renunțe. „Asta ar trebui să facem”

Secretul frumuseții

Recent, fotomodelul a vorbit despre secretul menținerii frumuseții:

„Bărbații și femeile ar trebui să aibă grijă de ei înșiși și să se iubească. Unul dintre secretele menținerii frumuseții este să faci ceea ce faci pentru un bebeluș. Hrănim bebelușii cu dragoste. Asta ar trebui să facem cu noi înșine: să ne hrănim, să ne iubim și să ne dăm astfel energie”, spune modelul, dezvăluind secretul longevității ei.

Carmen Dell’Orefice a fost căsătorită de trei ori, divorțând tot de atâtea ori. Din primul mariaj are o fiică.

Pe coperta numărului din octombrie al publicației din Statele Unite, Carmen apare alături de un alt model, Beverly Johnson, în vârstă de 69 de ani, aceasta fiind primul model de culoare care a apărut vreodată pe coperta revistei Vogue. Se întâmpla în anul 1974.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...