Secretul de frumusețe al Andreei Esca. Prezentatoarea a dezvăluit trucul la care apelează pentru a se păstra în formă

Ioana Bucur 29.06.2022, 19:40
Secretul de frumusețe al Andreei Esca. Prezentatoarea a dezvăluit trucul la care apelează pentru a se păstra în formă

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete ale postului din Pache Protopopescu, apărând la pupitrul știrilor încă de la lansarea PRO TV. Prezentatoarea nu a fost niciodată adepta intervențiilor estetice, însă și-a dezvăluit secretul frumuseții. Acesta este, de fapt, trucul la care apelează pentru a se păstra în formă.

Trucul la care apelează Andreea Esca de mai bine de două decenii

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numele vedetei este aproape sinonim cu „știrile de la ora 19:00”, principalul program de știri al zilei de la PRO TV. Vedeta nu este admirată doar pentru profesionalism ci și pentru felul în care arată, reușind să se mențină într-o formă de milioane fără să apeleze la intervenții estetice.

În vârstă de 49 de ani, Andreea Esca și-a dezvăluit secretul frumuseții. Prezentatoarea încearcă să trăiască un stil de viața sănătos, echilibrat, iar rezultatele se văd nu doar la numărul de kilograme afișate de cântar ci și pe chipul său. Pentru a menține un aspect tânăr al tenului, vedeta are grijă să se demachieze în fiecare seară și apoi să își aplice o cremă hidratantă.

Secretul de frumusețe al Andreei Esca. Prezentatoarea a dezvăluit trucul la care apelează pentru a se păstra în formă
Andreea Esca

Secretul frumuseții: „Nu știu de ce, am ținut mereu minte lucrul acesta”

Este un truc la care apelează de când avea 20 de ani, când prevenirea ridurilor nu este o prioritate pentru cele mai multe tinere. Dat fiind faptul că mereu este cu zâmbetul pe buze, Andreea Esca a fost averizată că s-ar putea confrunta cu riduri în zona ochilor. Arma ei secretă este o cremă de contur creată special pentru zona din jurul ochilor.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor.

Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi”, a mărturisit Andreea Esca.

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor Ego.ro, cântărețul cu mare priză la publicl tânăr din România a vorbit despre prima întâlnire cu părinții iubitei sale: „Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...