Secretul care îl menține tânăr pe Victor Pițurcă. Cele două reguli de aur pe care le respectă

Mihnea Tălău 15.11.2022, 10:58
Secretul care îl menține tânăr pe Victor Pițurcă. Cele două reguli de aur pe care le respectă

Fostul selecționer Victor Pițurcă este în plină formă la cei 66 de ani ai săi. El a explicat cum își menține un aspect tineresc. Invidiat de toți, Piți afirmă că secretul său, constă într-o  alimentație fără excese și mult sport.

Ingredientele care îl țin în formă

Întrebat cum reușește să arate ca acum 20 de ani, fără să încărunțească, Pițurcă a dezvăluit cele două ”ingrediente minune”, pe care le recomandă tuturor

„Am făcut glume pe seama asta. Probabil e și ereditar și pe urmă sunt două ingrediente foarte simple: faci sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin”, a declarat Victor Pițurcă la podcastul Tare de tot.

El a dezvăluit că mănâncă numai produse bio pe care le ia chiar din propria fermă, din satul Islaz, comuna Bră­­neşti, situată în vecinătatea Bucureştiului.

„Și legume, și carne. Din comerț nu mănânc. În România se aduc fructele, legumele de cea mai joasă calitate. Pe România trage toată lumea.

În fiecare zi merg la pădure, 7, 8, 10-12 kilometri. Acasă, gimnastică, dimineața, seara”, a spus fostul selecționer.

”Eu nu mănânc decât de la ferma mea”

Acesta spune că mănâncă cu preponderență doar produse de la ferma sa, printre care carne, lapte și ouă, și nu consumă niciodată alimente procesate, de la magazine.

”Mănânc normal, nimic secret, așa, în mod deosebit… Mănânc normal, ca un om normal, câte puțin. Dar mereu mâncare de calitate, adică din asta mai țărănească, așa cum sunt eu. Eu nu mănânc decât de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară, nu cumpăr din magazine nimic. Și m-am lăsat de fumat de foarte mulți ani”, a conchis Pițurcă.

Antrenorul este liber de contract din luna ianuarie 2020, atunci când s-a despărțit de Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...