VIDEO

Secretul care a ieșit la iveală abia acum. Ce mesaje primea Elena Ceaușescu de la Florin Piersic, o colegă îl atacă dur pe marele actor

Andrei Simion 01.06.2023, 12:59

Florin Piersic este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți actori din România. De-a lungul timpului, a jucat într-o sumedenie de filme și piese de teatru. În mod surprinzător, nici acum, la vârsta de 87 de ani, artistul nu poate sta departe de scenă. De curând, seniorul a susținut un spectacol în aer liber, la Cluj-Napoca, dar, la un moment dat, un cerșetor l-a întrerupt. Ce a urmat a declanșat un mare scandal în breasla sa.

Florin Piersic a fost deranjat de un cerșetor în timpul spectacolului

De curând, Florin Piersic a avut spectacol în orașul natal, Cluj-Napoca, care s-a ținut în aer liber, așa că publicul a fost destul de numeros. Printre cei care au venit să-l vadă în carne și oase pe îndrăgitul actor s-a numărat și un cerșetor aflat în stare de ebrietate. Se pare că bărbatul a sperat să se aleagă și cu un mic „suvenir” din partea artistului, dar nu i-a mers. Piersic senior l-a pus la punct imediat, deranjat că spectatorul nepoftit i-a stricat momentul artistic.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?”, i-a transmis Florin Piersic.

În timp ce omul se îndepărta de scenă, Piersic a continuat să-l facă de râs: „Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici… Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original – Florin Piersic

Ce a urmat după remarcile actorului

La scurt timp, actrița Iulia Popovici, care este și critic, şi curator de artele spectacolului, expert în programe culturale româneşti şi europene, autoare de cărţi despre sectorul cultural independent şi artele performative din Europa de Est, a intervenit furibund la adresa lui Florin Piersic.

Astfel, colega vedetei a publicat o telegramă trimisă de Florin Piersic chiar Elenei Ceaușescu.

„Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărît, că-i deranja „programul artistic” cu „cerșeală”. Las și eu aici această frumoasă telegramă de felicitare a dlui Piersic pentru tov. Elena Ceaușescu, spre aducere aminte. Din arhiva lui ANIC cel mic, Mihai Burcea.

PS: Nu, trimisul de telegrame nu era obligatoriu, sînt mult mai mulți artiștii care n-au făcut-o decît ceilalți”, a scris actrița Iulia Popovici pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe