Secretul bine păstrat din viața lui Ioniță de la Clejani. Ani la rândul a încercat să îl ascundă, dar acum s-a aflat. Viorica va fi furioasă

Andrei Simion 22.09.2022, 09:32

Secretul bine păstrat din viața lui Ioniță de la Clejani a ieșit la iveală, după ce lăutarul ar fi încercat să-l ascundă ani la rândul. Soția lui, Viorica, ar putea fi furioasă aflând ce decizie a luat la un moment dat partenerul ei de viață.

Ce secret avea Ioniță de la Clejani

Secretul lui Ioniță de la Clejani a fost dat în vileag de Viorica Rudăreasa. Cei doi au avut o relație ce nu a durat mult. Interpreta de muzică lăutărească a fost părăsită de el când era însărcinată cu fiica lor, Ramona de la Clejani.

Viorica Rudăreasa a povestit că i-a fost greu să-și crească fiica singură și că obișnuia să o ia cu ea la toate evenimentele la care cânta. Inițial, interpreta nu a vrut să îi spună fiicei sale cine este tatăl ei, dar în cele din urmă i-a făcut dezvăluirea, precizându-i că artistul nu vrea să aibă de-a face cu ea.

„Mergeam la tren cu ea în brațe, și cu rufele mele, și cu bagajele, nu aveam multe, o înfășuram într-un scutec. Era mică și cred că a aflat de la vecini (cine este tatăl ei, n.r.), mie îmi era milă de ea. Când s-a făcut mai mare, când s-a mărit, i-am explicat, dar nu voiam să îi spun, mă întreba: Care e tatăl meu?!.  (Îi răspundea, n.r.) Nu știu, Ramona, lasă-mă… mi-a fost greu”, a spus Viorica Rudăreasa.

Secretul bine pastrat din viata lui Ionita de la Clejani
Viorica Rudareasa

Viorica Rudăreasa, despre Ioniță de la Clejani

Viorica Rudăreasa și-a învățat fiica să-și câștige traiul singură. Ramona de la Clejani a moștenit talentul părinților ei și se bucură și ea de succes.

„După i-am explicat, Ramona, te-ai făcut mare, și trebuie să mă înțelegi… I-am explicat când s-a mărit, vedea că eu cânt, făceam bani, am făcut bani, ne-a dat Dumnezeu putere, a văzut la mine, a înțeles cum se face banul, veneam obosită, trebuia să îi dau să mănânce… Nu am vrut (ca Ramona de la Clejani să ia legătura cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani, n.r.)”, a povestit Viorica Rudăreasa, potrivit spynews.ro.

În ultimii ani, Viorica Rudăreasa a apărut din ce în ce mai puțin pe micile ecrane. Însă, interpreta nu s-a retras din activitate. A cântat în străinătate, unde este foarte apreciată.

Urmăriți Impact.ro și pe