Secretul bine păstrat din familia lui Mihai Gâdea. Ce tarif avea pe oră soția sa, Agatha

Anca Manolica 23.09.2022, 10:36
Secretul bine păstrat din familia lui Mihai Gâdea. Ce tarif avea pe oră soția sa, Agatha

Cu siguranță, realizatorul TV Mihai Gâdea nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind binecunoscut publicului din România. Nu același lucru se poate spune și despre soția lui Agatha Kundri, care referă să stea ceva mai retrasă de lumina reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi. Are o meserie mai aparte. Iată care era tariful pe care îl percepea pe oră în 2021.

Cât costa o oră de lucru cu soția lui Mihai Gâdea

Partenera de viață a lui Mihai Gâdea a absolvit în anul 2004 Universitatea de Vest din Timișoara, fiind licențată în Sociologie. Agatha Kundri are o ocupație ceva mai specială, din 2011 deschizându-și, împreună cu sora ei, o firmă prin care își desfășoară activitatea o grădiniță în București.

Conform datelor Ministerului de Finanțe, compania a avut în 2020 o cifră de afaceri de 345.000 de lei și un profit micuț, de doar 842 de lei. În paralel, Agatha Kundri este și psiholog terapeut, având deschis un cabinet de specialitate. Ea a urmat mai multe cursuri de counseling și de psihoterapie, desfășurându-și activitatea și în mediul online.

Agatha Kundri 
Agatha Kundri

Cum se prezintă Agatha Kundri

Agatha Kundri spune că este „consilier pentru dezvoltare personală, psiholog psihoterapeut integrativ practicant sub supervizare, sociolog în profilul sociopsihopedagogie”. Deși Mihai Gâdea și soția sau au păstrat secretul asupra finanțelor cuplului, secretul cabinetului s-a aflat. O oră de „consiliere parentală”, „consiliere individuală”, „consiliere de cuplu”, „consiliere premaritală”, „consiliere vocațională”, „grup terapeutic” sau „workshop” avea ca tarif 150 lei în 2021, potrivit showblitz.ro.

„Sunt propriul meu puzzle. Nu știu numărul de piese, dar știu că ele sunt împrăștiate în toată lumea. Viața îmi este o călătorie pentru a descoperi și a întregi piesă cu piesă harta către Adevărul ființei mele, către sufletul meu.

Am fost creați pentru a fi una cu Creatorul și sunt convinsă că potențialul nostru ca ființe umane este departe de închipuirile noastre. Am cunoscut strălucirea și măreția vieții, prin cele două coordonate, pacea și iubirea, într-un grafic care se numește fericire.

Fiecare suflet cunoscut poate deveni o piesă din viața mea, așa cum eu pot fi o piesă din viața lui. Așa cum pot fi o piesă și din viața ta. Piesa care te-a ajutat să realizezi ce imagine descoperă jocul tău de puzzle”, mai spune aceasta.”, se prezintă Agatha, soția lui Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea și Agatha Kundri s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 16 ani, pe când fiica pe care cei doi o au împreună avea deja 3 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...