Secretul bine păstrat al lui Meghan Markle. Abia acum a recunoscut adevărul, nici măcar prințul Harry nu știa

Beatrice Dumitru 01.11.2022, 19:55
Secretul bine păstrat al lui Meghan Markle. Abia acum a recunoscut adevărul, nici măcar prințul Harry nu știa

Meghan Markle a făcut o dezvăluire inedită în cel mai recent episod al podcastului său, Archetypes, de pe Spotify. Invitata sa a fost Prima Doamnă a Canadei Sophie Trudeau, cu care a discutat, printre altele, despre provocările de a fi părinte și de a fi partenerele unor bărbați celebri.

Dezvăluirea făcută de Meghan Markle

În episodul intitulat: „Good Wife / Bad Wife, Good Mom / Bad Mom”, Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că a organizat o petrecere la piscină în această vară pentru Sophie Trudeau, în care cele două „au chicotit ca școlărițele” și au băut vin pe terasa conacului ei Montecito.

Dar cea mai importantă dezvăluire al lui Meghan Markle se referă la faptul că a studiat pentru testul pe care trebuia să-l susțină pentru a obține cetățenia britanică după ce l-a întâlnit pe Prințul Harry, despre care a spus că „habar nu avea de unele răspunsuri” atunci când i-a cerut ajutorul, iar examenul este „atât de greu”, notează Daily Mail.

„Acest examen de cetățenie este atât de greu. Studiam pentru test și îmi amintesc că spuneam: O, doamne. Apoi îl întrebam pe soțul meu: Știai asta? Știai asta? Iar el spunea: Habar n-aveam”, a povestit Ducesa de Suxxex.

Cred că l-au făcut mai greu pentru tine”, a glumit soția președintelui Canadei.

Secretul bine păstrat al lui Meghan Markle. Abia acum a recunoscut adevărul, nici măcar prințul Harry nu știa
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în 2018.

Ce presupune testul pentru obținerea cetățeniei britanice

Ducesa de Sussex, născută și stabilită în Los Angeles, nu a dezvăluit dacă a primit cetățenia britanică sau doar s-a pregătit pentru test, după ce a părăsit Casa Regală în 2020. Experții au spus că Meghan Markle nu a locuit în Marea Britanie timp de trei ani, una dintre condiții pentru a obține cetățenia britanică după ce s-a căsătorit cu Harry, în 2018. Ea a sosit în Marea Britanie în noiembrie 2017 și a plecat înainte de decembrie 2019.

Testul pentru obținerea cetățeniei durează 45 de minute și conține 24 de întrebări cu răspunsuri multiple despre legile din Regatul Unit și sistemul juridic, dar candidatul trebuie să aibă cunoștințe despre istorie, cultură și alte detalii ale vieții în Marea Britanie. De asemenea, examenul poate conține întrebări despre familia regală britanică, din care Meghan Markle făcea parte.

După ce s-a logodit cu Harry, în 2017, Palatul Buckingham a anunțat că fosta vedetă Suits va deveni cetățean britanic. Dar ducii de Sussex au părăsit monarhia în 2020 renunțând la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA după o perioadă petrecută în Canada.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...