Secretul Annei Lesko. Cum reușește concurenta de la Ferma să arate senzațional

Stan Filon / 21.10.2020, 18:59

Anna Lesko face senzație la emisiunea Ferma, unde este una dintre cele mai frumoase concurente. Pe unde se duce, Anna Lesko arată superb și se face remarcată. Femeile o invidiază, iar bărbații roiesc în jurul ei de fiecare dată. Vedeta a înfierbântat mințile mai multor concurenți de la celebra emisiune de la Pro TV, dar și a multor telespectatori.

Cum reușește Anna Lesko să se mențină într-o formă de invidiat

Anna Lesko arată mereu impecabil și a vorbit despre secretele sale care o fac să se mențină superbă. Vedeta a recunoscut că nu este mare admiratoare a carbohidraților, fapt care a ajutat-o să nu ia proporții nici măcar atunci când a fost însărcinată.

Vedeta s-a recuperat rapid după sarcină și spune că încă îi vin hainele cumpărate acum multă vreme, chiar dacă recunoaște că sarcina i-a modificat puțin formele. Cântăreața a vorbit deschis despre secretele care o mențin printre cele mai frumoase vedete din România, într-un interviu acordat revistei Viva.

Cum reuseste Anna Lesko sa se mentina intr-o forma de invidiat
Cum reuseste Anna Lesko sa se mentina intr-o forma de invidiat

Nu este fanul carbohidraților

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru VIVA!

Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dj Vinnie, alături de care are și un băiețel. Vedeta a fost surprinsă într-un club în timp ce se săruta pasional cu un alt bărbat, iar de-atunci a început războiul. Se pare că vedeta și soțul ei erau deja separați, iar el a fost nevoit să iasă și să anunțe încheierea mariajului cu celebra Anna Lesko, după 8 ani de relație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI