Se schimbă regulile la Survivor România. Cum vor decurge probele începând de săptămâna viitoare

Badea Violeta 02.02.2023, 07:47

Cea mai recentă ediție a show-ului Survivor România 2023 a avut loc miercuri, pe data de 1 februarie, și a continuat să țină fanii emisiunii în suspans. Nu mai puțin de doi faimoși au părăsit competiția. Jorge a plecat din jungla dominicană pe considerente medicale, iar Vica Blochina pentru că a fost votată cel mai puțin de public. Însă, surprizele nu s-au oprit aici. Daniel Pavel a anunțat noi reguli la Survivor România 2023. Iată ce se va întâmpla începând de săptămâna viitoare!

Noi reguli la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul

Ediția de miercuri, 1 februarie, a emisiunii Survivor România 2023 i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori. În consiliul de eliminare, Jorge a apărut în cârje în fața celorlalți concurenți și a aflat că nu va mai putea continua lupta, în urma accidentării teribile suferite pe traseu.

În schimb, Vica Blochina a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă, așa că a trebuit să părăsească competiția. Însă, bomba serii a venit din partea lui Daniel Pavel,

Prezentatorul show-ului le-a spus concurenților că regulile inițiale nu mai sunt valabile, ci că, începând de săptămâna viitoare, aceștia vor avea parte de două jocuri de imunitate.

„De săptămâna viitoare trebuie să arătați zi de zi că aveți tot ce vă trebuie ca să rămâneți în concurs și să luptați de două ori pentru imunitate.

Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu, marți un alt joc de imunitate, urmat de un consiliu de nominalizare, iar miercuri aflăm cine rămâne”, a spus Daniel Pavel.

Citește și Scandal uriaș la Survivor România, declanșat de Vica Blochina. Jigniri fără precedent, o concurentă a făcut atac de panică!

Daniel Pavel
Daniel Pavel

Ce a spus Vica Blochina, după ce a fost eliminată de la Survivor România

Așa cum am spus și mai sus, faimoasa Vica Blochina a fost eliminată din competiția Survivor România 2023, care are loc în Republica Dominicană.

Din echipa roșie a mai plecat și Jorge, dar pe considerente medicale. Ce a spus fosta balerină, după ce a aflat că ea este cea care va părăsi celebrul show de la Pro TV.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, a spus Vica Blochina.

Citește și Echipa Faimoșilor rămâne fără doi membri la Survivor România. Concurentul care părăsește competiția în cârje. „Nu știu dacă să râd sau să plâng”!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...