Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea? Un fost coleg a dat-o de gol. „Mă bucur pentru ea”

Stan Filon 11.01.2023, 13:03
Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea? Un fost coleg a dat-o de gol. „Mă bucur pentru ea”

Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea? Sunt foarte multe zvonuri legate de matinalul de la Pro TV, iar acum un actual prezentator a adus-o în discuție pe Adela Popescu, care a plecat de la emisiune pentru a prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Adela Popescu a făcut istorie la matinalul de la Pro TV! A prezentat emisiunea în mai multe rânduri, însă a plecat pentru a se dedica proiectului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar în prezent se relaxează în concediu. Ei bine, se pare că nu doar telespectatorii îi duc dorul, ci și colegii de platou.

Cel care a vorbit despre actriță este Andrei Lăcătuș, alis Shurubel. Prezintă matinalul „Vorbește Lumea” împreună cu Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu și a acordat recent un interviu în care a vorbit despre superstițiile pe care le-a căpătat de-alungul anilor. Iată cum își dă seama că va avea o emisiune bună!

Se mai intoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea
Se mai intoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea

„Are mereu o poveste funny”

„Am o superstiție. Dacă îmi face Cocuța (colega noastră de la platou) ceaiul cu două pliculețe de mușețel, două de tei și două de sunătoare, atunci o să fie o emisie bună. În rest, e important să avem o stare bună de când intrăm în studio, batem palma cu toți colegii de la camere și sunet, după care urcăm la garderobă unde ne vedem cu Nicolle a noastră și probăm tot felul de nebunii de haine. Ajungem apoi la machiaj și păr, unde Ioana Lauper are mereu o poveste funny și Ioana Căprioara sau Rebeca ne dă cu pudră de zâne. Sau cel puțin mie asta mi-au zis că au acolo”, a declarat Shurubel pentru click.ro.

Andrei Lăcătuș a recunoscut că se distrează mult la emisiunea de la Pro TV. Se râde mult și spune că ar ieși un adevărat serial de comedie, dacă ar fi să pună pe hârtie toate poantele pe care le aude în cască, înaintea emisiunii. Despre Lili Sandu spune că s-a integrat rapid în echipă, dar Shurubel spune că ar fi vrut să lucreze într-o echipă de patru prezentatori, alături și de Adela Popescu. Să fie acesta un semn că blondina s-ar putea întoarce la emisiune?

„Mi-ar fi plăcut mult să fi avut o formulă de patru, ca să fie și Adela cu noi”

„Când ajungem în fața camerelor, contează foarte mult să râdem unii cu ceilalți, eu, Bogdan, Lili și colegele din regie care ne spun glume în cască. Am putea să facem trei seriale de comedie cu discuțiile pe care le avem în cască înainte de emisie sau în pauze. Deci da, Lili s-a integrat super bine și rapid. Fix acum câteva zile vorbeam cu Lili și cu Bogdan după emisiune și le ziceam că mi-ar fi plăcut mult să fi avut o formulă de patru ca să fie și Adela cu noi să se bucure de atmosfera asta.

Am mai tot vorbit cu Ade, fiindcă simt că ne-am legat foarte frumos în anul pe care l-am petrecut împreună, dar în același timp știu că are proiecte faine și mă bucur pentru ea când o văd pe Instagram pe vreo plajă însorită lângă copiii ăștia superbisimi ai ei! De soțul ei perfect nici nu mai pomenesc! Te pupăm, Ade!”, a conchis prezentatorul de la „Vorbește Lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...