Se mai gândește încă la Andreea Bălan? Gestul lui George Burcea care i-a uimit pe fani

Rădulescu Valentin 23.10.2020, 10:49
Se mai gândește încă la Andreea Bălan? Gestul lui George Burcea care i-a uimit pe fani

Deși emisiunea ”Ferma” l-a ajutat pe George Burcea să își întâlnească noua iubire, acesta pare că încă mai ține la fosta lui soție, Andreea Bălan. Actorul se află acum alături de Viviana Sposub, femeia care i-a ajuns imediat la inimă, dar chiar și așa, a făcut un gest care i-a uimit pe fani.

George Burcea, gest uimitor

Invitați la ”Vorbește Lumea”, George Burcea și Viviana Sposub au povestit detalii picante din povestea lor de dragoste. Dar din câte se pare, actorul nu o poate uita pe femeia care i-a oferit doi copii. În cadrul emisiunii, Burcea a purtat în continuare pe deget inelul pe care și l-a pus în ziua nunții cu frumoasa artistă.

Nici în timpul concursului ”Ferma”, George Burcea nu a dorit să renunțe la această bijuterie, chiar dacă s-a îndrăgostit nebunește de Viviana Sposub. Fanii au rămas uimiți să vadă că încă se mai gândește la Andreea Bălan după toate cele întâmplate.

„Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a spus George Burcea, după care Viviana a completat: „Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”

Se mai gândește încă la Andreea Bălan? Gestul lui George Burcea care i-a uimit pe fani
George Burcea și Viviana Sposub la Vorbește Lumea

George Burcea, în carantină cu Viviana Sposub

După mai multe declarații impresionante, noul cuplu a povestit și despre situația în care se află în momentul de față. Cei doi au mărturisit că au fost diagnosticați cu noul tip de virus, iar acum sunt nevoiți să stea mai mult timp unul cu celălalt. George Burcea a declarat că în ziua de duminică spre luni a avut primele semne ale virusului.

„Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic

Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a spus George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe