Se lasă cu bătaie la Survivor? ”E de două ori cât mine, dar nu mi-e frică”

Ana Ionescu 01.06.2021, 14:32
Se lasă cu bătaie la Survivor? ”E de două ori cât mine, dar nu mi-e frică”

Se lasă cu bătaie la Survivor? Tensiunile continuă între Zanni și Ștefan Ciuculescu. Un nou conflict a izbucnit şi pare să ia proporţoii. Nu se anunță un final fericit.

De la ce a pornit scandalul între Zanni și Ștefan Ciuculescu

Noi tensiuni la Survivor România. După ce la un moment dat Zanni și Ștefan Ciuculescu au fost la un pas de a se lua la bătaie, acum sunt din nou la cuțite. Ștefan se simte neîndreptățit pentru că toată lumea îl apreciază pe Zanni, iar el se consideră la același nivel cu protejatul lui Alex Velea. Pe măsură ce rămân tot mai puțini concurenți în competiție, lupta pentru marele premiu este din ce în ce mai aprigă, iar conflictele se întețesc.

Ștefan este foarte nemulțumit de faptul că toată lumea îl consideră pe Zanni mai bun decât el. Fotbalistul susține însă că nu îi este inferior acestuia, iar de aici au pornit tot felul de tensiuni și discuții aprinse. Mai mult, Ștefan s-a plâns că nu îi convin strategiile pe care colegii le-au aplicat pe traseu și s-a supărat foarte tare că la ultimul joc aceștia l-au ales pe Zanni.

Sebastian Chitoșcă: Trebuie să iasă Zanni.

Ștefan Ciuculescu: Așa pot să ies și eu.

Sebastian Chitoșcă: Da, dar a dat mai bine că tine.

Ștefan Ciuculescu: Hai, mă, am dat amândoi la fel. Eram sigur că o bagi pe asta, lasă vrăjeala!, i-a spus fotbalistul, dezamăgit, potrivit wowbiz.ro.

Discuțiile aprinse nu s-au oprit aici. Ștefan le-a făcut colegilor noi resproşuri în câmp și a spus că nu va mai accepta să fie subestimat. Zanni a plecat deranjat din grup.

Ștefan Ciuculescu: Trage de tine, trage de tine, că ai ce să tragi. A fost ultima oară când am lăsat de la mine.

Zanni: Eu îmi găsesc energia din orice schemă, deci n-am nevoie de discuția asta depresivă.

Cosmin Stânciu: În momentul de față nu o să mai putem face strategii.

Se lasa cu bataie la Survivor. E de doua ori cat mine, dar nu mi-e frica”
Se lasa cu bataie la Survivor. E de doua ori cat mine, dar nu mi-e frica”

Zanni și Ștefan Ciuculescu, la un pas să se ia la bătaie

Zanni și Ștefan Ciuculescu nu sunt la primul conflict. La un joc de imunitate, cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, în urma unor discuții aprinse. Pentru a opri conflictul, a fost nevoie de intervenția lui Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu, dar și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac. Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că vă urma războiul de independență și războiul pentru interese.

Lumea se vă certa că să rămână cât mai mult în competiția asta(…). A plecat de la o joacă azi, că l-am ales pe Marius Crăciun, dar special l-am ales că să văd cum reacționează Ștefan. Dintr-o chestie din asta puteam să nu mai ajung la consiliu, e de două ori cât mine Ștefan, nicio secundă nu mi-a fost frică de el, eu nu sunt bătăuș. Puteam să nu mai ajung la consiliul ăsta că el nu știu pe unde a trăit, pentru mine e o cauză pierdută’, a spus Zanni la consiliul de eliminare de la Survivor, potrivit Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe