Se întâmplă în România: intersecția importantă în care semaforul arată roșu și verde în același timp. Cum a fost posibil

Moment nemaiîntâlnit într-o intersecție din Ploiești. Mare le-a fost mirarea conducătorilor auto să constate că semaforul la care s-au oprit ei, în intersecție, arată simultan și culoare roșie și cea verde. Cum este posibil?

Ce s-a întâmplat la un semafor din Ploiești?

Amuzant, dar în același timp periculos, un semafor dintr-o intersecție din Ploiești a indicat ieri atât culoare roșie care impune staționarea, cât și culoare verde care indică libera trecere. Explicația este una cât se poate de simplă. Semaforul vechi a fost înlocuit cu unul nou însă cei are l-au montat pe cel nou au uitat, se pare să-l elimine și pe cel vechi, din intersecția Păltiniș.


Problema a fost că șoferii din trafic au fost debusolați, cu atât mai mult cu cât riscul de accidente era foarte mare. Un instructor auto s-a arătat revoltat, de asemenea, exprimându-și nemulțumirile pe un grup de Facebook, scrie publicația locală ziarulincomod.ro.

Problemele de acest fel nu sunt singulare. Și în București s-au mai întâmplat în anii trecuți astfel de incidente. Semafoarele nu sunt funcționale în mai multe zone, de regulă, în Capitală. Este vorba despre Bulevardul Națiunile Unite – Bulevardul Libertății, Calea Dorobanți – strada Radu Beller, Bulevardul Decebal – Dristor, Crângași – Virtuții, Mițu Vasile – Obregia, Calea Dudești – Calea Vitan, Pantelimon – Iancului, Sălaj – Ferentari, Splaiul Independenței – Halelor, Splaiul Unirii – Calea Vitan și 1 Mai – strada Brașov.

Locuitorii Capitalei au făcut constant sesizări la Brigada Rutieră pentru că semafoarele nu mai funcționau, fiind unele din cele mi importante din oraș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI