Se întâmplă în România: intersecția importantă în care semaforul arată roșu și verde în același timp. Cum a fost posibil

Redacția IMPACT 08.07.2020, 09:38
Se întâmplă în România: intersecția importantă în care semaforul arată roșu și verde în același timp. Cum a fost posibil

Moment nemaiîntâlnit într-o intersecție din Ploiești. Mare le-a fost mirarea conducătorilor auto să constate că semaforul la care s-au oprit ei, în intersecție, arată simultan și culoare roșie și cea verde. Cum este posibil?

Ce s-a întâmplat la un semafor din Ploiești?

Amuzant, dar în același timp periculos, un semafor dintr-o intersecție din Ploiești a indicat ieri atât culoare roșie care impune staționarea, cât și culoare verde care indică libera trecere. Explicația este una cât se poate de simplă. Semaforul vechi a fost înlocuit cu unul nou însă cei are l-au montat pe cel nou au uitat, se pare să-l elimine și pe cel vechi, din intersecția Păltiniș.


Problema a fost că șoferii din trafic au fost debusolați, cu atât mai mult cu cât riscul de accidente era foarte mare. Un instructor auto s-a arătat revoltat, de asemenea, exprimându-și nemulțumirile pe un grup de Facebook, scrie publicația locală ziarulincomod.ro.

Problemele de acest fel nu sunt singulare. Și în București s-au mai întâmplat în anii trecuți astfel de incidente. Semafoarele nu sunt funcționale în mai multe zone, de regulă, în Capitală. Este vorba despre Bulevardul Națiunile Unite – Bulevardul Libertății, Calea Dorobanți – strada Radu Beller, Bulevardul Decebal – Dristor, Crângași – Virtuții, Mițu Vasile – Obregia, Calea Dudești – Calea Vitan, Pantelimon – Iancului, Sălaj – Ferentari, Splaiul Independenței – Halelor, Splaiul Unirii – Calea Vitan și 1 Mai – strada Brașov.

Locuitorii Capitalei au făcut constant sesizări la Brigada Rutieră pentru că semafoarele nu mai funcționau, fiind unele din cele mi importante din oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe