Se împacă Jennifer Lopez și Ben Affleck? Cei doi au fost prinși într-o vacanță romantică, la 17 ani după ce s-au despărțit

Iancu Andreea 11.05.2021, 17:57
Se împacă Jennifer Lopez și Ben Affleck? Cei doi au fost prinși într-o vacanță romantică, la 17 ani după ce s-au despărțit

Viața amoroasă a uneia dintre cele mai frumoase artiste internaționale pare să fie desprinsă dintr-un roman de dragoste. După ce Jennifer Lopez și logodnicul Alex Rodriguez au anunțat că s-au despărțit, cântăreața a fost surprinsă alături de Ben Affleck, fosta sa iubire, cu care pare că se împacă. Cei doi au fost prinși într-o vacanță romantică, petrecând câteva zile împreună, la schi. Imaginile cu aceștia sunt total neașteptate.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Foștii parteneri au fost prinși împreună și par că se gândesc la împăcare

Încurcate sunt căile Domnului când vine vorba despre idilele de la Hollywood. Celebra cântăreață Jennifer Lopez părea că și-a găsit echilibrul la brațul lui Alex Rodriguez, cel care i-a fost logodnic până luna trecută și alături de care trebuia să facă nunta. Cuplul a decis însă că nu este pregătit pentru pasul cel mare și a rupt logodna, anunțând că totuși păstrează relația de prietenie. Acum, Jennifer Lopez și Ben Affleck par că se împacă, după ce au fost surprinși din nou împreună.

Ne-am dat seama că ne este mai bine să fim prieteni și ne așteptăm să rămânem așa și în continuare. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul celuilalt și pentru copiii fiecăruia, transmiteau cei doi pe 15 aprilie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck par că se împacă
JLo și Ben Affleck formau un cuplu în urmă cu 17 ani

Cei doi au petrecut câteva zile la cabana actorului

Din nou singură la cei 51 de ani ai săi, JLo pare să își fi găsit refugiul în brațele unei alte celebrități de la Hollywood, fostul său iubit, Ben Affleck. Actorul a fost căsătorit la rândul său cu celebra Jennifer Garner, de care însă a divorțat în 2018. Apoi, Ben a încercat să își refacă viața alături de Ana de Armas, însă nici relația cu aceasta nu a funcționat și bărbatul a anunțat separarea în ianuarie 2021. De vreme ce Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou singuri, vechii iubiți s-au gândit că nu ar strica să restabilească legătura pierdută în urmă cu 17 ani.

Ben și Jennifer au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, denumit peste Ocean Bennifer. Cei doi au ajuns chiar să își spună jurăminte de dragoste, JLo acceptând un inel de logodnă în 2002. Un an mai târziu, cuplul amâna nunta, iar la numai doi ani de la logodnă anunțau oficial că se despart. Recent însă foștii iubiți par că se împacă, după ce Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de reporterii Daily Mail în Montana, acolo unde actorul deține o cabană. Cele două celebrități au fost filmate în timp ce se aflau într-o mașină de tip SUV, la volanul căreia se afla Ben, care obișnuia să își aducă copiii în vacanță, dar și pe fosta soție, Jennifer Garner.