Scuza găsită de doi părinți pentru a-și abandona copilul în aeroport. Poliția a intervenit prompt

Anca Manolica 01.02.2023, 23:17
Scuza găsită de doi părinți pentru a-și abandona copilul în aeroport. Poliția a intervenit prompt

Moment șocant într-un aeroport din Israel. Un cuplu și-a abandonat bebelușul la biroul de check-in de pe aeroportul Ben-Gurion, înainte de a încerca să se îmbarce într-un zbor spre Bruxelles. Cei doi au fost rapid reținut de poliție. Ce motiv au invocat pentru fapta lor.

Doi părinți și-au abandonat copilul într-un aeroport

Personalul unui aeroport din Israel a fost șocat după ce niște părinți și-au abandonat bebelușul în zona de check-in. Cei doi au sosit marți pe aeroportul din Tel Aviv și aveau bilete pentru un zbor către capitala Belgiei. Dar numai pentru ei doi, nu și pentru micuț.

Când personalul aeroportului le-a spus că nu se pot îmbarca fără a cumpăra un bilet separat, au lăsat pur și simplu copilul în cărucior la biroul de check-in și s-au îndreptat spre terminalul de securitate. Potrivit rapoartelor, cuplul belgian, care întârzia la zbor, s-a înfuriat când a fost informat că trebuie să cumpere mai achiziționeze un bilet.

Poliția a intervenit prompt

Publicația israeliană de știri Mako relatează că la un moment dat a izbucnit o încăierare pe aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv, deoarece părinții au refuzat să facă plata.

Din fericire, personalul aeroportului a observat copilul abandonat și a sunat la poliție, care i-a găsit pe părinți și i-a adus pentru interogatoriu. Imaginile transmise de sursa anterior citată arată cum angajații de la check-in, uimiți, mută o pătură de pe un scaun auto pentru copii pentru a vedea micuțul din scaun.

„Toată lumea a fost în stare de șoc. Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”, a spus managerul de la biroul Ryanair, companie cu care părinții zburau.

Copilul părăsit de părinți în aeroport / foto: MAKO
Copilul părăsit de părinți în aeroport / foto: MAKO

Oficiali ai aviației de stat au declarat pentru publicație că cei doi păreau disperați să treacă de securitate, aparent cu sau fără copilul lor.

„Cuplul a sosit cu întârziere la zbor după ce ghișeele de check-in ale zborului se închiseseră,

Cuplul a lăsat coșul cu bebelușul și a vrut să se îmbarce spre terminalul 1 de control de securitate pentru a ajunge la poarta de plecare”, a declarat Autoritatea israeliană pentru aeroporturi.

Agentul de check-in de la aeroportul Ben Gurion a contactat paza aeroportului, care i-a recuperat pe pasageri, urmând ca poliția locală să preia cazul.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...