”Școala” de horoscop. Ce cursuri trebuie să urmezi pentru a ajunge să faci predicții

Daria Petrescu 05.10.2020, 14:02
”Școala” de horoscop. Ce cursuri trebuie să urmezi pentru a ajunge să faci predicții

Cu siguranță v-ați gândit măcar odată în viață cum ar fi dacă nu ați mai depinde de horoscoapele de pe net și ați afla chiar voi cum va fi ziua sau luna, bună sau rea. Pentru cei care vor să se specializeze în acest sens, ei bine, există cursuri pentru asta. Este foarte important însă, să înțelegi astrologia, pentru a trece la următorul pas. Iată ce cursuri trebuie să urmezi pentru a ajunge să faci predicții.

Există ”Școala” de horoscop. Iată ce trebuie să faci

Poate că ți-ar prinde bine să înveți astrologie și să devii propriul tău astrolog. Așa nu ai mai depinde de horoscoapele de pe net, din presă ori de la TV, care sunt destul de generale. Poți face asta, în cazul în care ai înțeles deja că astrologia poate fi un ajutor prețios pentru tine și familia ta.

Chiar și previziunile astrologice din eAstrolog.ro – cele mai aprofundate și mai precise din internetul românesc – sunt nepersonalizate, pentru că se referă la toți nativii unei zodii. Ideal ar fi să ai mereu la îndemână previziuni personalizate

Unde puteți învăța Astrologie

Cine îți cunoaște cel mai bine personalitatea și aspirațiile, temerile și dorințele, puterile și slăbiciunile? Evident că nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Ideal ar fi să ai mereu la îndemână previziuni personalizate.

Din fericire, există și școli care oferă astfel de cursuri, de astrologie. Una dintre ele este Școala de Astrologie Fidelia. Aici cursurile oferite sunt susținute și coordonate de prof. Firicel Ciarnău. De altfel, previziunile acestuia zilnice le citești în eAstrolog.ro de peste 20 ani.

Firicel Ciarnău are o îndelungată experiență didactică; ca astrolog, experiența publicistică este, de asemenea, vastă. El este professor de matematică.

Iată câteva informații despre cursurile de inițiere în Astrologie Fidelia Start:

-materia cursului fiind foarte bogată (aproape 1000 pagini)

– cursul este împărțit în 3 etape distincte care reprezintă 3 niveluri de complexitate (începător, mediu, avansat).

-Poți să te oprești după primul sau al doilea nivel, iar dacă urmezi toate cele 3 niveluri, poți să dai un examen. Asta numai dacă vrei.

– obții o diplomă de atestare a cunoștințelor.

Astrologia datează cel puțin din al II-lea mileniu î.Hr
Astrologia datează cel puțin din al II-lea mileniu î.Hr

Precizare: această diplomă nu constituie un certificat de calificare și nu îți conferă dreptul să profesezi.

-Toate cele 3 etape se desfășoară online (la distanță), cu un program extrem de flexibil

-se desfășoară pe o platformă de curs special concepută, care îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare.

Despre Astrologie

Astrologia datează cel puțin din al II-lea mileniu î.Hr. și își are rădăcinile în sistemele utilizate pentru a prezice schimbările sezoniere. De asemenea, pentru a interpreta ciclurilor cerești ca semne ale comunicărilor divine.

Astrologia este o pseudoștiință.

Pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

Multe culturi au acordat importanță evenimentelor astronomice, iar unele – cum ar fi astrologia mayașă, chineză, hindusă – au dezvoltat sisteme elaborate pentru a prezice evenimentele terestre din observații cerești.

Astrologia a fost considerată o tradiție savantă și a fost comună în cercurile academice, adesea în strânsă relație cu:

-astronomia, alchimia, meteorologia și medicina.

Urmăriți Impact.ro și pe