Schimbările de care au parte zodiile odată cu eclipsa de soare de pe 10 iunie. Gemenii, vizaţi direct

Ana Anitoiu 09.06.2021, 22:37
Schimbările de care au parte zodiile odată cu eclipsa de soare de pe 10 iunie. Gemenii, vizaţi direct

Schimbările de care au parte zodiile odată cu eclipsa de soare de pe 10 iunie au fost explicate de astrologi. Gemenii sunt vizați direct, la fel ca Săgetătorii. Apoi, cei mai afectați vor fi nativii în Fecioară și Pești.

Unde se va vedea cel mai bine eclipsa de soare de pe 10 iunie

Eclipsa de soare de pe 10 iunie va face spectacol pe cer, joi, după ora 13:00. Potrivit directorului Observatorului Astronomic Bucureşti, Adrian Şonka, aceasta se va vedea cel mai bine în nord-vestul țării decât în centru și în sud.

Însă, în afară de spectacolul de pe cer, eclipsa de pe 10 iunie va afecta zodiile, mai ales Gemenii și Săgetătorii și secundar Fecioarele și Peștii. Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, foarte multe persoane nu vor ști ce decizii să ia, indiferent că va fi vorba despre viața personală sau despre carieră.

Schimbarile de care au parte zodiile odata cu eclipsa de soare de pe 10 iunie
Doua persoane in timpul unei dispute

De ce schimbări au parte zodiile la eclipsa de soare de pe 10 iunie

Astrologul Mariana Cojocaru a atras atenția că la fel ca orice eclipsă de soare, și cea din 10 iunie va veni cu un risc crescut de certuri, incidente neplăcute și accidente. Unele persoane își vor dori să rezolve aspecte importante, dar nu vor ști să ia cea mai bună decizie. Cheia, pentru cei mai mulți oameni, va sta în capacitatea lor de a fi diplomați.

“În contextul actual, pentru cei care ştiu să fie foarte diplomaţi – pentru că Mercur retrograd ţine de blocaje de comunicare – cei care ştiu să gândească înainte să scoată porumbelul pe gură vor fi avantajaţi. Cei care nu vor şti să facă lucrul acesta, putem fi martori la dispute care să scape de sub control, rupturii, cu dualitatea sentimentală, trădări, certuri, divorţuri”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru la Antena 3.

Neplăceri cauzate zodiilor de eclipsa de soare de pe 10 iunie

De asemenea, astrologul Cristina Demetrescu a spus că eclipsa de soare de pe 10 iunie, însoţită de Mercur retrograd, le va aduce zodiilor confuzie și dezamăgiri, frustrări, tensiuni și amânări. Comunicarea se va face cu greu, în general, pentru toți nativii. Cei mai mulți oameni vor avea impresia că se vorbește mult și se face puțin.

“Nu e cea mai cea dintre eclipse, dar e cel mai cel dintre Mercurul retrograd, pentru că este o eclipsă cu Mercur retrograd, adică toate aceste planete, Luna, Soarele, destinul şi Mercur, sunt într-o conjuncţie perfectă şi chiar or să fie destul de multe probleme”, a spus astrologul Cristina Demetrescu. Vezi AICI și horoscopul ţigănesc pentru luna iunie 2021!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI