Schimbări majore la Lidl, clienții sunt nemulțumiți. E posibil să vedem noutatea și în România

Nicu Stan 09.08.2021, 08:25
Schimbări majore la Lidl, clienții sunt nemulțumiți. E posibil să vedem noutatea și în România

Schimbări majore la Lidl, clienții sunt nemulțumiți. E posibil să vedem noutatea și în România. Pentru început, Lidl experimentează noutatea pe clienții din Anglia. Care ar fi inovația și când ar fi posibil să ne bucurăm de ea și în magazinele din țară, vedeți în articolul de mai jos.

Lidl se modernizează. Cum plătesc acum clienții din Anglia. Cei mai mulți sunt enervați

Se anunță schimbări majore la Lidl, însă clienții sunt foarte nemulțumiți. E posibil să vedem noutatea și în țara noastră.

Reprezentanții Lidl s-au hotărât să facă o schimbare uimitoare, însă nu mulți clienți au fost plăcut surprinși. Astfel, cei ce își fac cumpărăturile din acest lanț de magazine o să plătească pentru produse într-un mod diferit, astfel că rămâne de urmărit dacă o să se ia o decizie drastică și în țara noastră.

Lidl experimenteaza o noua modalitate prin care clientii sa faca plata
Lidl experimenteaza o noua modalitate prin care clientii sa faca plata

Lidl și-a băgat în ceață clienții

Clienții Lidl din Londra au fost nemulțumiți după un nou anunț făcut de reprezentanții lanțului de magazine. Clienții o să plătească pentru cumpărături într-un mod diferit, iar reacția nu a fost una la care sperau oficialii ce au implementat metoda.

De regulă, în magazinele Lidl, clienții sunt nevoiți să pună produsele pe care le doresc într-un coș de cumpărături și să le plătească la casa de marcat, însă acum totul este pe cale să rămână istorie. Reprezentanții Lidl au venit cu o metodă diferită.

Cum se vor face cumpărături la LIidl

Mai multe lanțuri de supermarketuri se bucură deja de această inovație de plată, astfel că reprezentanții Lidl s-au decis să facă o schimbare uluitoare. Clienții vor putea să scaneze singuri produsele în timp ce fac cumpărături folosindu-se de tehnologia disponibilă în magazine.

Oficialii Lidl cred că noul sistem de plată o să le permită cumpărătorilor să scaneze și să plătească diferite articole folosindu-se de propriile telefoane. În plus, noul sistem implementat în supermarketuri a primit numele de Lidl Go, iar clienții din Londra o să poată să îl experimenteze.

Lidl experimentează noua modalitate de plată în Marea Britanie

Bineînțeles, Lidl vrea să observe dacă noua modalitate de plată are succes înainte de a fi implementată în magazinele pe care le are în toată lumea, astfel că rămâne de văzut dacă românii o să se bucure de schimbările de care au parte multe magazine.

Reprezentanții Lidl nu vor să rămână în urmă, astfel că vin mereu cu fel și fel de idei pentru a ține pasul cu schimbările ce au loc în mai multe lanțuri de supermarketuri din întreaga lume, însă și cu oferte inedite la prețuri avantajoase pentru ca clienți săi să devină fideli brandului.

Ce trebuie să facă clienții Lidl

Noua aplicație pe care o să o folosească mulți cumpărători este deja disponibilă, potrivit Birmingham Live. Astfel, clienții Lidl trebuie doar să se folosească de propriul telefon. Trebuie să descarce aplicația și să scanze codurile de bare în timp ce își fac cumpărăturile.

Urmăriți Impact.ro și pe