Schimbări majore la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Denise Rifai. Modificări în grila de toamnă

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 01.09.2021, 23:55
Schimbări majore la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Denise Rifai. Modificări în grila de toamnă

Informații importante pentru fanii celebrului post de televiziune. S-au anunțat schimbări majore la Kanal D. Ce se va întâmpla cu emisiunea prezentată de Denise Rifai și ce alte modificări apar în grila de toamnă.

Grila de toamnă Kanal D vine cu schimbări importante

Grila de toamnă Kanal D vine la pachet cu câteva modificări. Prima veste importantă este pentru fanii serialului turcesc „Nehir”, care va fi difuzat de două ori pe săptămână, în fiecare luni și marți, de la 22:30, imediat după producția „Doctorul minune”.

Emisiunea lui Denise Rifai se întoarce pe micul ecran, noul sezon având premiera pe 12 septembrie. „40 de întrebări cu Denise Rifai”, va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 22:00.

Luni, 6 septembrie, începe un nou sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, este gata să poarte noi perechi de concurenți în a-și găsi sufletul pereche, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la 16:00 și 19:00.

Miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmări premiera celui de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D. Emisiunea cu și despre stil va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, și sâmbătă, de la ora 22:00.

Schimbări majore la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Denise Rifai
Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune

Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune

După retragerea de la „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea este pregătită să revină în postura de prezentator.

„O nouă șansă” are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia. Așa cum îi spune numele, emisiunea va aduce față în față oameni care au pornit pe drumuri separate în viață, dar care sunt dornici să își repare greșelile trecutului.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a spus Andreea Mantea despre noul proiect.

Noua emisiune prezentată de Andreea Mantea va avea mare premieră pe 11 septembrie și va fi difuzată, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...