Schimbări importante la Survivor 2021. Cine este acum favoritul la câştigarea marelui premiu

Stan Filon 10.06.2021, 09:04
Schimbări importante la Survivor 2021. Cine este acum favoritul la câştigarea marelui premiu

Au avut loc schimbări importante la Survivor 2021! Topul celor mai buni concurenți a suferit modificări majore, iar cei care erau favoriți la câștigarea marelui premiu au ajuns la coada clasamentului. Dar cine conduce în topul eficienței la emisiunea difuzată de Kanal D? Ei bine, vedeți în rândurile de mai jos!

S-a schimbat topul eficienței la Survivor România. Cine ar putea câștiga marele premiu

Războinica Maria Chițu se pare că face față foarte bine stresului. Chiar dacă tensiunea a ajuns la cote înalte la emisiunea difuzată de Kanal D, tânăra se concentrează foarte bine pe ce are de făcut pe trasee, așa că a ajuns pe locul 1 la Survivor România, cu un procentaj de eficacitate de 61,5%.

Pe locul 2 îl regăsim pe Ștefan Ciuculescu, care, culmea, nu a avut cea mai productivă săptămână de la Survivor. Cu toate acestea, a fost peste toți colegii săi Faimoși și a obținut cel mai mare scor.  Cu 62 de meciuri jucate, dintre care 36 câștigate, concurentul se clasează pe locul doi în topul general și pe primul loc în echipa Faimoșilor.

S-a schimbat topul eficientei la Survivor Romania. Cine ar putea castiga marele premiu
S-a schimbat topul eficientei la Survivor Romania. Cine ar putea castiga marele premiu

Fluctuații mari în clasament

Elena Marin mai urcă o poziție în clasamentul general, chiar dacă de-abia și-a revenit după accidentarea la gleznă. Cu toate acestea, a făcut o figură frumoasă pe trasee. O surpriză neplăcută vine din partea lui Zanni, care mai mereu s-a aflat în top. Acum însă, năbădăiosul concurent este în cădere liberă. A ajuns pe locul 6! Iată care este clasamentul exact:

  • Maria Chițu(Războinici) 109 meciuri, 67 victorii, 42 înfrângere, 61,5% eficacitate
  • Ștefan Ciuculescu (Faimoși) 62 m, 36 v, 26 î, 58,1%
  • Elena Marin(Faimoși) 156 m, 90 v, 66 î, 57,7%
  • Marius Crăciun(Războinici) 145 m, 83 v, 62 î, 57,2%
  • Sebastian Chitoșcă(Faimoși) 135 m, 74 v, 61 î, 54,8%
  • Zanni(Faimoși) 181 m, 99 v, 82 î, 54,7%
  • Andrei Dascălu(Războinici) 171 m, 87 v, 84 î, 50,9%
  • Cosmin Stanciu(Faimoși) 155 m, 78 v, 77 î, 50,3%
  • Albert Oprea(Războinici) 178 m, 79 v, 99 î, 44,4%
  • Raluca Dumitru(Faimoși) 75 m, 32 v, 43 î, 42,7%
  • Adelina Damian este eliminată la Survivor România

Adelina Damian nici nu a apucat să se obișnuiască la Survivor România

Adelina Damian nici nu a apucat să se obișnuiacă bine cu condițiile de la Survivor România, că a și fost eliminată. Fiind cea mai noua concurentă, se pare că telespectatori nu au mai avut răbdare să se obișnuiască cu ea, având deja concurenți preferați, așa că a fost votată pentru a pleca acasă. Cu toate acestea, Adelina Damian declara că a încercat să se bucure de tot ce i-a oferit aventura Survivor România și preciza că a învățat multe lecții. ”Se simte bine, sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem.

Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat sau personal pentru care eu mi-am dorit să fiu la Survivor sunt doar Maria și Elena și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă”, declara Adelina Damian, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...