Schimbări importante la Dacia. Ce se întâmplă cu noul Duster

Rădulescu Valentin 11.09.2020, 15:42
Schimbări importante la Dacia. Ce se întâmplă cu noul Duster

Dacia ne-a făcut o mare surpriză atunci când ne-a prezentat noile generații de Duster, Logan și Sandero, care încă nu se știu cu ce motorizări și versiuni vor veni. Acum se pare că Dacia are în plan schimbări majore pentru Duster, pe care constructorul de la Mioveni o va scoate în versiunea facelift. Cu ce schimbări va veni mult așteptatul Duster?

Schimbări importante pentru Dacia Duster!

Se pare că în fabrica de la Mioveni se lucrează la un facelift pentru actuala versiune a Daciei Duster, apărută pe piața din România în urmă cu trei ani. Potrivit unei publicații spaniole, motor.es, Dacia Duster va avea o semnătură LED pe faruri, integrată pe secțiunea superioară în formă de săgeată. Totodată, farurile își vor păstra forma inițială, în timp ce grila va avea acum un design mult mai elegant și futuristic.

Noile ajustări la modelul Duster vin și prin bara de protecție, care primește acum o carcasă nouă pentru farurile de ceață. În interior vechiul ecran va fi înlocuit un unul tactil și mai mare pentru sistemul de infotainment, care va oferi noi opțiuni de conectivitate și un tablou de bord reproiectat. Cu privire la motor, este posibil ca Duster facelift să vină cu o versiune hybrid, care să funcționeze prin tehnologia E-Tech, pe care o putem găsi și pe noul Clio E-Tech. Noul Dacia Duster facelift ar trebui să ajungă pe piața din România la începutul anului 2022.

Schimbări importante la Dacia. Ce se întâmplă cu noul Duster
Sursă Foto: motor.es

Ce ne pregătește Dacia pentru anul 2021?

Chiar dacă până acum Dacia ne-a prezentat ultimele modele care vor sosi pe piață, după data de 29 septembrie, atunci când vor avea premiera online, are în plan mai multe noutăți pentru clienții lor. În vara aceasta a apărut modelul Lodgy2 și Dokker 2, noua generație, iar acum urmează să apară noile generații de Logan 3 și Sandero 3.

Totodată, până apare Dacia Duster facelift, compania de la Mioveni va lansa în 2021 și noua generație de Logan 3 MCV, o mașină foarte apreciată pentru dotările ei. Primăvara anului 2021 este însă cea mai așteptată perioadă pentru Brandul low-cost românesc, atunci se va lansa Dacia Spring, mașina 100% electrică pe care mulți dintre români abia așteaptă să o achiziționeze.

Urmăriți Impact.ro și pe