Schimbarea radicală prin care trece Daniela Gyorfi. A fost o decizie grea pe care a luat-o împreună cu familia

Daria Petrescu, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 09:35
Schimbarea radicală prin care trece Daniela Gyorfi. A fost o decizie grea pe care a luat-o împreună cu familia

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate artiste din România. După ce pandemia i-a dat peste cap toate planurile, acum, odată cu relaxarea restricțiilor, lucrurile par că au intrat în normal. Recent, vedeta a luat o decizie importantă, împreună cu familia ei. Iată care este schimbarea radicală prin care trece Daniela Gyorfi.

Schimbarea radicală prin care trece Daniela Gyorfi

Ultimul an a fost unul greu pentru majoritatea artiștilor, din cauza pandemiei de coronavirus. Daniela Gyorfi nu a fost ocolită de probleme, mai ales că spectacolele s-au oprit brusc, iar aceasta a fost nevoită să se reorineteze.

Acum că situația s-a relaxat, iar numărul cazurilor de coronavirus au scăzut simțitor, situația s-a schimbat, iar Daniela Gyorfi și soțul ei, George Tal, au luat o decizie radical pentru familia lor.

Recent, Daniela Gyorfi a dezvăluit că pandemia i-a dat mari bătăi de cap și ca toată lumea abia a aștepta relaxarea restricțiilor.

Acum, de când lucrurile par că își reiau cursul normal, artista nu-și mai încape în piele de fericire. Aceasta, împreună cu soțul și fiica lor s-au mutat într-o nouă locuință, mult mai spațioasă. Mai exact, aceștia locuiesc acum la curte, unde au toate condițiile pe care și le-au dorit.

S-au mutat în casa mult dorită

Daniela Gyorfi și familia ei au luat hotărârea să se mute la curte, iar acum Daniela Gyorfi e fericită peste măsură. Noua locuință are trei camere și trei băi și este situată în zona Otopeni.

„Știi proverbul ăla ”Neam de neamul meu nu a avut așa ceva”. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…bine o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat. El îmi spunea: ”Unguroaico, azi cânt pentru balamale”. Ei, așa o să ajung și eu”,  a  declarat Daniela la un post de televiziune.

Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal

Artista și soțul ei sunt împreună de mai mulți ani și chiar dacă relația lor nu a fost una perfecta, cei doi se iubesc în continuare. Mai mult, la un moment dat, interpreta a declarat că ea și George au fost la un pas de despărțire, însă și-au mai dat o șansă.

Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani, pe Maria, care are deja propria rubrică în cadrul emisiunii „La Măruță”. Micuța le pune întrebări incomode vedetelor invitate.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Daniela Gyorfi și soțul ei au vorbit deschis despre relația lor. „Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a declarat Daniela Gyorfi, invitată în emisiunea „La Măruță”.

“Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată, mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată, vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a mărturisit George Tal.

Urmăriți Impact.ro și pe