Schimbarea majoră la care Whatsapp lucrează în secret. Avertizare pentru românii care au acest tip de telefon

Badea Violeta, Cătălina Burghelea 31.03.2023, 14:50
Schimbarea majoră la care Whatsapp lucrează în secret. Avertizare pentru românii care au acest tip de telefon

Whatsapp, cea mai populară mesagerie din lume, este folosită zilnic de miliarde de oameni de pe toate continentele. Cei mai mulți utilizatori îndrăgesc această aplicație datorită numeroaselor opțiuni. Însă, reprezentanții platformei nu doresc să se oprească aici și caută tot timpul să o îmbunătățească. Iată schimbarea majoră pe care o pregătesc acum!

Whatsapp pregătește o schimbare majoră

Reprezentanții platformei de mesagerie anunță noi surprize pentru utilizatori. În prezent, aceștia lucrează la noi opțiuni care să-i ajute pe cei care intenționează să transmită conținut care nu mai este valabil după o anumită perioadă de timp de la expediere.

De altfel, în versiunile beta ale celebrei aplicații, există deja nu mai puțin de 15 noi opțiuni pentru expedierea de conținut care expiră la o anumită perioadă de timp după expediere.

De precizat că acestea nu au legătură cu cele care sunt disponibile deja. Prin urmare, utilizatorii ar putea avea în viitor mai multe variante atunci când vor dori să utilizeze această funcție importantă.

În versiunile beta, noile opțiuni se găsesc în meniul din care se poate selecta durata de la trimitere după care un mesaj urmează să expire. Acestea oferă foarte multe posibilități de a transmite conținut care să poata fi văzut pentru o perioadă mai lungă, sau mai scurtă de timp.

Până în prezent, compania nu a anunțat, în mod public, dacă aceste opțiuni se vor lansa sau nu. Însă, la un moment dat, vor fi transmise și informatii oficiale, astfel că fanii trebuie să se înarmeze cu răbdare și să aștepte puțin.

Citește și WhatsApp face noi modificări. Toți utilizatorii cu telefoane Android sau iOS sunt vizați!

Whatsapp isi surprinde utilizatorii cu o noua functie
Whatsapp le pregateste utilizatorilor noi optiuni

De ce sunt atrași utilizatorii de Whatsapp?

Principalul avantaj al aplicației Whatsapp este că este gratuită, deoarece nu necesită o taxă lunară pentru utilizarea sa. De asemenea, este ușor de utilizat, deoarece interfața sa intuitivă le permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje cu ușurință.

Un alt avantaj este că Whatsapp este o aplicație disponibilă pentru dispozitivele iOS, Android și Windows Phone. În plus, mesageria vocală, apelurile video și securitatea sunt alte puncte pozitive ale celebrei aplicații.

Citește și Trucul WhatsApp care te ajută să citești mesajele primite fără să le deschizi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...