Schimbarea de care toţi fanii “Românii au talent” trebuie să afle. Când va fi, de fapt, difuzată emisiunea

Nicu Stan 17.05.2021, 16:03
Schimbarea de care toţi fanii “Românii au talent” trebuie să afle. Când va fi, de fapt, difuzată emisiunea

Schimbarea de care toţi fanii “Românii au talent” trebuie să afle. Când va fi, de fapt, difuzată emisiunea, vedeți în rândurile de mai jos.

Românii au Talent nu se mai difuzează astăzi. Când a fost mutat show-ul de talente

Schimbarea de care toţi fanii “Românii au talent” trebuie să afle. Când va fi, de fapt, difuzată emisiunea. Astfel, Românii au talent nu va mai fi difuzată în această seară. Sezonul 11 al Românii au Talent va continua cu a doua semifinală şi cu finala doar vinerea.

Pro TV, în locul emisiunii Românii au Talent de luni, 17 mai, a programat un film: ”Need for speed: Începuturi” (2013), cu Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul.

Juratii Romanii au Talent
Juratii Romanii au Talent

Când are loc a doua semifinală

Astfel, a doua semifinală a showului TV Românii au talent va avea loc vineri, 21 mai. De asemenea, finala Românii au talent, sezonul 11, este programată să aibă loc pe data de 28 mai, începând cu ora 20:30.

De asemenea, primii concurenţi calificaţi în finală sunt: Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM şi Rareş Trufea.

Ce a însemnat ultima semifinală pentru PRO TV

Semifinala de vineri a adus televiziunea din Pache Proopopescu pe primul loc în audienţe. Asta înseamnă că peste 1,9 milioane de români s-au uitat la nivel naţional, la prima semifinală live Românii au talent.

Din toți cei 24 de concurenți care au reușit să ajungă direct în cele două semifinale ale sezonuui 11 Românii au Talent, 10 dintre aceștia au primit Golden Buzz de la jurați.

Cine a ajuns în semifinală cu golden buzz

Filip Cioc
Rareș Trufea
Remi Martin
Gim
Daria Batschi
Ana-Maria Mărgean
Ruslana Krutas
Art of Robots
Raisa Chiribuță
Elena Gatchin

Câți concurenți au fost la audiții

Au fost peste 300 de concurenți veniți la audiții, însă numai 24 au ajuns în semifinale, în timp ce 10 dintre ei au primit Golden Buzz.

”Acum oamenii de acasă ar trebui să ştie că avem de făcut clasamente pe categorie, ceea ce nu e tocmai uşor şi mai e un aspect, ar trebui să fie ca pe un platou, să ai câte puţin din fiecare că atunci te bucuri”, a spus Andi Moisescu, înainte de alegerea concurenților semifinaliști.

Câte premii se dau la Românii au Talent. Cât este premiul cel mare

Concurenții visează la marele premiu în valoare de 120.000 de euro, însă nu este singurul premiu pus la bătaie în concurs. Locul doi va câștiga 20.000 de euro, în timp ce locul trei va pleca acasă cu 10.000 de euro.

Și jurata Alexandra Dinu a fost impresionată de o micuță gimnastă, căreia i-a acordat Golden Buzz.

Cine este Ruslana Krutas

”Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente”, a spus concurenta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI